Produs farmaceutic natural de la Enel

Da, nu-i minciună sau fake new. Enel a lansat de curând un produs farmaceutic natural. Fiind primul produs farmaceutic lansat de o companie din domeniul energetic, acest produs poate fi achiziţionat gratuit, online.
Produsul este recomandat atât bătrânilor suferinzi de constipaţie cronică cât şi celor ce au abonament la ei. Efect garantat sau… vă dau ei nişte bani.

Sunt abonat la Enel de mult timp. Nu am avut niciodată probleme cu ei, nici în cazul facturilor dar nici deranjamente. Totul decurgea normal şi la fiecare două luni îmi achitam factura în mediul online, rapid, direct din card şi din confortul fotoliului.
Îmi plac napolitanele, acele uscături dulci cu diferite creme, arome, E-uri. Ştiu, nu sunt sănătoase dar, vorba bunicii: „Băutura nu-i bună, mamă, dar dacă îmi place… ce să fac?”
Iar din cauza acestor napolitane aveam mereu probleme cu stomacul. Mai exact mă constipam adesea obligându-mă să-mi scot ochii din orbite, pricopsindu-mă cu hemoroizi. Hemoroizi pe care i-am tratat de i-a luat dracu` cu un alt produs comandat pe internet si expediat cu Urgent Cargus și despre care am scris aici.

Cine e păţit, ştie despre ce vorbesc. Am căutat produse cât mai naturale dar fără efect atât de garantat şi rapid precum noul produs de la Enel. Am încercat şi diferite leacuri băbeşti… tot fără efect. Până m-au auzit, cred, cei de lal Enel şi probabil au vrut să experimenteze produsul imediat, direct pe subsemnatul.

Este luna Decembrie 2019, se fac regularizările la „curent”. Factorul poştal mă anunţă că trebuie să pozeze contorul. Bun, primesc femeia, face poză la contor (contorul arata index 12110) şi ziua bună! Sunt foarte strict în consumul energiei electrice. Nu bag în priză decât ceea ce e necesar, nu ard becul fără rost în timpul zilei, adorm la tv dar îl am programat să se închidă automat la ora 23, laptopul la fel… într-un cuvânt nu consum mai mult de maxim 200 de kw în 60 de zile. Periodic verific indexul şi calculez singurel cât voi avea de plată la următoarea factură iar dacă văd consumul măricel, iau măsuri pentru economisirea energiei electrice. Ceauşescu e minciună pe lângă mine.

V-am spus, eu nu mai optez pentru factură tipărită. Nu ca să ocrotesc cei doi pomi rămaşi în pădure dar de obicei facturile ajung greoi prin Poşta Română alias Priority Post Speedy Gonzales ci pentru că pot plăti direct din card în mediul online. Facturile online vin prin email, se stochează absolut tot în contul făcut la Enel… o fericire.
La data de 5, din două în două luni, primesc factura online. O aşteptam luna aceasta. Nu cu nerăbdare dar ştiam că trebuie să vină. Se potrivise că în seara precedentă să mănânc vreo două napolitane din acelea cu cacao, dulci şi crocante, moartea mea. Inevitabil, mă constipasem, mă sâcâia ceva la matul gros simţeam că nu se duce în jos. Ştiam că păţesc asta dar totuşi… Până când îmi vibrează telefonul, semn că am primit un email. Îl deschid, era de la Enel. Bun, zic, să vedem cât am de plătit. Nu cred că mai mult decât calculasem adică undeva în jur de 150 de lei..Fraţilor, dragii mei!! Deodată simt cum mă ia o căldurică la pântec, simt cum mi se goleşte pancreasul în mațul gros, fierea în stomac cu tot cu pietre şi ce mai are ea pe acolo, băşica se umpluse şi inima bătea mai ceva ca la exerciţiile cardio la sală sau pe unde mai trag ăştia de fiare.
Automat m-am ridicat din pat şi am zbughit-o la WC-ul din curte direct lăsând uşile deschise. Nu am apucat să mă încalț.. Era urgenţa urgențelor!! Dacă făceam WC-ul doi metri mai departe, mă căcam pe mine. După vreo 15 minute în care am scos din mine şi napolitanele pe luna trecută, ies uşurat şi satisfăcut că puşcăriaşul de la cwrve. Fulg eram şi sprinten că o căprioară.
Inima tot bătea nebuneşte iar mâinile îmi tremurau alandala. Primul lucru pe care l-am făcut a fost să iau telefonul şi să pozez contorul. Nu am reuşit primele poze, îmi bâțâia telefonul în mâna dar m-am mai calmat când am văzut că este o eroare de citire a contorului. Cifra 2 de la ordinul miilor era uşor ascunsă semn că s-a interpretat ca fiind 7.

Îmi zic: „Dă-o dracului, mai Lucica, nici la fabrica de ciment nu se consuma aşa darmite la tine, unde ai mai aprins şi lumânarea din când în când să mai faci economie la bănuţii din pensie!” Într-un târziu am reuşit să pozez contorul. Am intrat în contul Enel şi am făcut o sesizare ataşând poză cu indexul corect. Nu m-am liniştit până când nu am primit email prin care mi s-a transmis că în câteva zile voi primi factura calculată corect.

Deci, iată, dragii mei în ce constă noul produs laxativ online de la Enel. Acest produs poate fi achiziţionat atât online dar şi pe factura, la alegerea dvs.
Nu e caterincă, nu e minciună, satisfacţie deplină! Multă sănătate!!

11 Comments

 1. Marian

  Daca nu-i doar o poveste… du-te frate la biserica , cazi pe genunchi , inalta rugaciuni de multumire eventual… aprinde si un minim de 100 de lumanari ca te-a ajutat Dumnezeu de-ai scapat din necaz si-ai scapat ushor . Am cunoscut pe cineva care , pana sa ajunga sa-si vada recunoscuta dreptatea in lupta cu ENEL-ul , dupa vreo doi ani , a ajuns chirias la cimitir . Du-te la biserica Luciane , du-te la biserica !!! Iti doresc sa ai un final d e saptamana cat mai linistit si FARA COVID 19 daca-i posibil , atat dumneata cat si familia iubitoare : RESPECT .

  Reply
  1. Lucian Elvis Peiu

   In biserica am intrat mai rar, numai la inmormantarile celor dragi si la botezuri. Ok, si la cate o Inviere asa ca nu ma prea omor cu biserica.
   In legatura cu Enel vad ca mi-a aparut factura actualizata adica undeva pe la 200 de lei. Nu sunt chiar asa de imposibili cei de la Enel, depinde si de problema aparuta.
   Deci te-ai consvins ca aveam ceva dreptate in legatura cu Covid-19? 😀 Spuneai ca nu are cum sa ajunga tocmai la mine in Buzau. 😀
   Stai numai sa vina Romanul italian de Inviere si apoi mai vorbim de cate cazuri vor fi, mai ales ca lumea se inghesuie in biserici cu mic cu mare. Sanatate si tie!

   Reply
 2. Marian

  N-am spus niciodata ca , COVID 19 n-are cum sa ajunga la voi la Buzau . Am spus doar ca , voi aveti acolo ” arma secreta ” cu care puteti opri nu doar COVID 19 ci si CIUMA BUBONICA plus EBOLA , aveti : TZUICA DE BUZAU ! 😀 😀 😀 Cat despre amaratii aia din cizma italica , chiar m-andoiesc d e faptul ca unii dintre ei isi vor lua inima in dinti si sa-ncerce sa vina ACASA pentru a-si petrece Pastii alaturi de cei dragi . Pur si simplu pentru faptul ca , acolo LA EI IN ITALIA , autoritatile au grije sa le asigure TOATE CELE NECESARE PE TOATA PERIOADA CARANTINEI in vreme ce , daca ajung ACASA in Romania… Dumnezeu cu mila Luciane , si ei stiu asta iar daca n-o stiu atunci , DEGEABA AU STAT IN ITALIA ATATA AMAR DE VREME ! Vezi matalutza , aici intervine iar factorul economic stimate prieten . Daca astia de-afara nu vor mai veni , daca NIMENI de-afara nu va mai venii { inclusiv ai mei de prin Malta sau UK } atunci chiar nu-i vad bine nici pe romanii de-aici { DICA , NICI PE SUBSEMNATUL } caci , fara discutie , anul acesta vor avea un ” PIB ” mai mic decat isi propusese guvernul liberal insa , repercursiunile le vor suporta tot amarastenii { adica inclusiv dumneata si cu dumneaeu } si nu barosanii pe care nici macar in KUR nu-i doare sau… crezi cumva ca Presedintele KWJ asi va amana iesirile pe partia de schii sau plimbarile p’an afara tarii , din cauza de… COVID 19 ??? Dimpotriva , cred ca inteligentza romaneasca in materie d e finantze vor descoperii in aceasta pandemie o oportunitate pentru a nu mai marii pensiile adica , inclusiv venitul lui dumneaeu si-al lui … dumitale 😉 , iar noi doi plus alte milioane de amarasteni , vom indura chestia asta cu stoicismul binecunoscut al romanilor spunand in gandul nostru : DOAMNE , FA-LE SI ASTORA CE LE-AI FACUT ALORLALTI DA’ FA-O CA LUMEA DE DATA ASTA !!! Respectoase sarutari de maini doamnei dumitale … DOMNULE 😀 😀 !

  Reply
  1. Lucian (Post author)

   Sanatate si tie! Din pacate, doamne nu mai e de prin luna August 2019. A taiat-o dragostea la burta si i-am dat liber! Multa sanatate!

   Reply
 3. Marian

  Vorbesti serios frate ? Da’ ce-a fost cu ea , nu i-a mai convenit cu cata pensie te multumeai ? Nu-i nimic , tot raul e… spre bine : vei avea timp suficient la dispozitie pentru a gandi si-a ashterne si pe hartie unele dintre amintirile dumitale . Lasa frate ca au fost altii care-au devenit milionari publicand bazaconii iar dumneata care { ti-am mai spus } , ai atatea amintiri cel putin amuzante , parca-i pacat de Dumnezeu sa te pierzi in saracie si uitare doar de dragul matarcucii . Un sfat dezinteresat : INTRA IN POLITICA chiar ai condei 8) . Respect Lucian ELVIS Peiu !

  Reply
 4. Marian

  Acu’ m-am prins de figura !Ai spus „din pacate ” … in sensul bun adica , ai scapat de matracuca prin divortz amiabil sau… ” pe cale naturala ” 😕 ? Si-ntr-un caz si-n celalalt : REGRETE ETERNE precum si un gand bun , din partea unui vechi amic de-al meu ” cazat ” la ETERNITATEA din Iasi : SA NU-TI PIERZI NADEJDEA / ORICE-AR FI SA FIE / DUPA INTRISTARE , VINE BUCURIE ! 🙁 😀

  Reply
  1. Lucian (Post author)

   Am scăpat prin înțelegere amiabilă, nefiind căsătoriți, fara copii sau alte obligații. Nu ne-am căsătorit pt că știam că o căsnicie in ziua de azi nu este durabilă din cauza… libertății femeii. 😂 Am avut dreptate in cele din urmă și a taiat-o dragostea pt altul la burtă.

   Reply
 5. Adrian Simeon Serbanescu

  Încă puțin și poți candidat la premii în lătrătura română!

  Reply
  1. Lucian (Post author)

   Aprob orice fel de comentariu in care nu sunt scrise cuvinte obscene.
   Am uitat sa specific undeva faptul ca oricine poate bloca site-ul daca nu ii place ce scriu. E simplu!!
   Sunt destule alte latraturi mai savuroase. De pilda site-urile PSD. Puteti merge acolo!

   Reply
  2. Marian

   @Adrian Simeon Serbanescu Taci dracu’ din gura javra ordinara !!!Tu la ce poti „candida ” , la Premiile Pentru Prostie ???

   Reply
 6. Mihaela

  Big like😊

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: