De ce urăsc eu, PSD?

Pentru asta! Pentru lipsa răbdării și capacitatea de “ași iubi dușmanul”, de al citi (asculta) până la capăt. Sunt sigur că majoritatea din pesediști caută deja cu ochii la numele meu, dinții le salivează, scuipă și înjură, iar în capul lor roiesc o mulțime de gânduri de răzbunare sau dacă nu, atunci se blochează, rămân ascunși în husa lor comodă („Tu, nu ești românul meu!”), ca și oricare animal în vizuina sa. Ei nu înțeleg! Ei sunt oameni “cu carte”, cu regalii științifice, doctori, dar aici…
Și dacă, pesediștii au ieșit de pe această pagină, m-au părăsit, să mergem mai departe. Îmi pare, că 82% din români, cei (20%) care n-au votat pentru PSD și alții care n-au votat deloc (62%), merită respect.
Oare, le vreau eu pesediștilor „moartea”? Sigur! Fiecăruia din ei. Dar, nu moartea cea fizică, ci moartea spiritului de pesedist, idea unității lor. Deci, eu vreau moartea lucrurilor lor sfinte? Da! E firesc, deoarece „sfințenia” diabolică a PSD, este constatată practic de fiecare român, participant la istoria României în ultimii 27 de ani. Se știe, ideile lor „mărețe” n-au coincis cu practica așteptată de români. Începând cu uciderea lui Ceaușescu, tot răul făcut în aceasta țara e cu implicarea PSD. Da! Nu numai! S-au alipit de ei și alte persoane egocentrice. Alți oameni corupți sau folosit de ideologia PSD, le-au urmat exemplul. Dar, asta nu salvează situația. Majoritar (Majoritar!) a fost PSD-ul. De aceea, responsabilitatea cade pe PSD, „fratele mai mare”. Aici, le vom bate primul cui! În palma stângă….
1.Al doilea cui
Apariția social-democrației marxiste a dus la nașterea comunismului și fascismului. Comuniștii au dezvoltat social-democrația, iar fascismul au dus-o la “perfecțiune”, transformând-o în națism. Două lumi contradictorii sau bătut, de-facto, pe una și aceiași ideologie. Oare nimic nu se poate învăța din istorie? Ce nou, avem de așteptat de la PSD?
Ceea, ce l-a făcut pe PSD iubit și popular e aparatul propagandistic copiat de la cele două formații menționate (comunismul și fascismul) și, de asemenea, din pomenile electorale. Acest sistem politic nu poate funcționa în condițiile democrației multipartinice. El trebuie să domine tot. Tot! Se crede, că numai așa PSD poate „crea” un echilibru social fericit. Asta se vede: 1. din tensiunile constante dintre PSD și Băsescu (10 ani); 2. tendința de a sugruma sau supune PNL sub ideologia sa (în ramele USL); 3. incapacitatea sau non dorința formării unui dialog constructiv cu actualul Președinte al României.
Iar în media PSD-stă, la fiecare colț, cetățeanul român este așteptat „cu drag” și pus la masă de o Dană sau un Mihai, care ne pune în față o ciorbă de burtă scuipată, chipurile, acesta e Președintele tău ales, mănâncă: Constantinescu ( a declarat că “a fost răpus de sistem”); Băsescu (a rezistat două demiteri), Crin Laurențiu Antonescu (a fost sufocat politic pe viață. Pace lui!), Iohannis ( mai rezistă deoarece nu intră în tărâța, nu se urcă în luntre la inundații, nu rănește zăpada ca Firea, știe că locul Președintelui e la cârmă, garant al stabilității și echilibrului țării ținută în frâu).
Asta îi sufocă pe liderii PSD. Ei nu înțeleg că al doilea capăt de băț nu poate fi alăturat primului căpătat, legitim obținut de ei la vot. Chiar, de nu au mobilizat la vot, 60% din populație, oricum, prea multe mâni hrăpărețe vor să amestece mămăliga pusă pe focul țăranului român. Nu mai merge! Mânerul melesteului, 18 din toate voturile posibile, e scurt!
Astfel, ideologia PSD e cu probleme istorice. Ele se conturează clar, anume la analiza echilibrelor organelor de putere în Stat. Partea stângă e în grija PSD-ului: oamenii său, politica sa de dominație, grija de supușii săi, de sluji. Iar partea dreaptă, este lăsată în gol. E partea oamenilor umiliți deoarece ca să vezi, ei nu simpatizează PSD, nu vor să înțeleagă noțiunea de „unitate” explicată în conceptul lor, limba lor specială (a PSD). Așa, deja de 27 de ani se formează unul și același echilibru scârțiitor, cu zbucium, din care s-au aruncat cele mai bune cadre medicale, ingineri, forță de muncă calitativă, 4 milioane!!! Continue! La fiecare 5 minute un român pleacă din țară. Oricum, avem un succes de proporții: 4 milioane de români n-au fost exterminați în GULAGUL din Siberia sau în cuptoarele DAHAU….Și aici, vom bate al doilea cui! În palma dreaptă….
2. Al treilea cui!
Urăsc eu personalul PSD? De loc! Din acest material biologic, fac parte și eu. Ei sunt românii mei, chiar de văd că unii se ascund după o foaie cu inscripția: „Eu nu sunt românul tău!”. Faptul că românii au trăit ascuns secole în șir, în „calea relelor”, că au fost nevoiți să supraviețuiască izolat de popoarele barbare trecătoare, a devenit tradiție, un mod național de viață actuală ascunsă și acum. Izolația, separatismul intelectual de astăzi se confundă cu independența și libertatea. Chiar dacă timpurile sau schimbat, oricum, conștiința națională ignoră integritatea, sinceritatea.
Asta explică nu numai corupția dar și izolarea PSD de poporul său manipulat prin cortina de bunuri, bani și cadouri electorale, mese cu bere și mici puse în calea vederii reale a lucrurilor. Se finanțează bisericile, se ridică salariile. Pare a fi bine, dacă n-ar fi o acoperire cu fum. Conclud: Fundamentul social democratic e îngust, stresează mintea purtătorilor lor, o strică. Sa creat un stat în Stat. „O rotiță” nu merge. Se dorește liberalism, dar de unde? Pare că acel spațiu e deja ocupat. Asta – politic. Iar la nivel de știință sociologică, gândirea consecventă se blochează. Altă gândire, cea spațială e ignorată. Răul se caută în afară și, ca de obicei, el se stopează în cei alăturați: alte partide, Președinte, Dumnezeu. Diabolic! Dacă cele promise nu se vor împlini avem țapul ispășitor: Iată sau furat 10 mlrd.!!!, Iată Iohannis reține bugetul, iată…. Le știți singuri.
Cu orice preț, condamnatul Dragnea se vrea Președinte al României, își face schimbarea la față, se curăță prin ordonanța satanei riscând viața a sute de mii de protestatari. Din cauza unui singur om avem toată această perturbație. Asta e democratic?
Mentalitatea PSD, stresată de fundamentul îngust, teșit, al social-democrației, protestează, față de poziția Președintelui. Problema lor proprie internă e plasată în exterior, legătura dintre rău și bine, dintre gândirea consecventă și cea spațială, nu se găsește în mentalitatea românilor mei, iar de aici și rezultatul: membrii PSD nu cred că onoarea lor ar putea fi accidental pătată. Că fundamentul social politic ar putea fi cu ghinion. De aceea, mereu se caută un dușman (Ca la ruși).
Sau, pesediștii nu înțeleg că poziția oricărui Președinte de Stat nu este pe partea contradicțiilor statale, ci pe cele complementare, de unitate, Triadă. Iată schema echilibrului statal: Parlament-Președinte-Guvern. În cifre 1-0-1. Nu poate un Președinte de Stat să evite forma firească a echilibrului statal. Dar, anume aici se presează politic. Destabilizarea! Disocierea Triadei. Orice n-ar face Iohannis se declară prost.
Din acest motiv, pesediștii penali nu pleacă din partid (așa cum se procedează în alte partide) pentru a păstra curată fața politică a partidului său. Așa e, fundamentul faimoasei social-democrații. E evident că în această știință politică nu se crede! Pentru liderii PSD, ea Nu este o continuitate vie, adevăr etern.
Era nevoie de dezvoltarea științifică a fundamentului social-democratic. Potențialul lui a ajuns la limită și în alte state. Astăzi, social-democrația se tratează doar în calitate de instrument orb de dobândire a slavei, puterii, unei vieți ușoare a distracției și consumului, îmbogățirii. Urmăriți social-democrația din Franța, Italia care ne sperie cu frexit, itexit.
Așadar, problema nu e numai a PSD-ului, ci internațională. (Mă uimesc și eu, de ce acest concept-viziune câmpurile magnetice ale pământului le emit anume aici, la Ciocani, și nu la Brașov, Miercurea -Ciuc, Teleorman, Paris sau Roma…)
Al treilea cui de fier îl vom bate în piciorul stâng.
3.Al patrulea cui
Dacă primele trei cuie au fost dureroase pentru mentalitatea PSD, apoi al patrulea cui – nu. Această mentalitate, dacă ar fi dotată cu gândirea spațială, adecvată naturii vergine, ar observa că al patrulea picior al PSD e imobilizat și fără simț. Țopăiala în jurul unui Președinte ales, e clară. Asta nu garantează pacea. Istoria românilor, ca și a acestei civilizații continuă în același mod. E o istorie a războaielor. Vreau eu să opresc războaiele? Da! Nu intru în discuții antagoniste. Doar le previn. Și nimeni nu mă poate învinui în separatism și aroganță. Dar, nu eu sunt modelul de copiat, ci Iisus, Cel care a dat exemplul său de a se jertfi umanității pe cruce. Acum, înțelegeți de ce al patrulea cui nu va fi dureros pentru mentalitatea PSD? Mitul Lui Iisus, nu se vehiculează în mintea lor ca Adevăr absolut. Acesta e un partid al ateilor, oameni fără Dumnezeu.
4. Sulița înfiptă
Deja se vede, că românii au manifestat 9 zile consecutive pe piața Victoriei degeaba, oricât de mult nu s-a dorit remanierea spirituală a mentalității PSD. Nu suntem auziți! Acest organism politic, nu reacționează adecvat. Dacă, în mitul Biblic, sulița cu care sa încercat remanierea (cu apă oțetită pe o cârpă) Lui Iisus aflat pe cruce, a fost folosită pentru al înțepa pe Iisus în ficat, atunci, în cazul PSD, care la fel e crucificat benevol pe o cruce (fiecare își alege crucea sa!), va fi înțepat în ficat de oricare cetățean onest, cu gândire spațială.
Sacrificiul declarat de PSD, e un fals. Acești oameni buni, au acceptat practicarea acestui mod de gândire îngustă (Numai noi! Noi, putem face orice. Noi, suntem cei mai deștepți. Dați-vă în lături. Etc.), sunt vârful unui aisberg care încet, dar sigur, pe ascuns diminuează populația României și bogățiile ei. Procesul continue! Incapacitatea fundamentului social democratic de a primi pe câmpul său limitat toată România, explică acest fenomen. Spațiu „logic” ajunge doar pentru o Românică mică, PSD. Explicațiile sunt la vedere. Partidul majoritar e modelul corupției, indiferenței și manipulării de mase. În acest partid sunt mulți oameni cinstiți care vor să deturneze situația, dar ei sunt convinși, programați diabolic de liderii lor la faptul că cineva, chipurile, le stă în cale. E o hipnoză!?
Fiecare om are o cruce. El o poartă până la moarte. Acest “basm” Biblic, capătă conturul său adevărat acum, în condițiile exploziei informaționale. România merge pe o cale greșită. Această constatare a ajuns în sfârșit și pe tribuna Guvernului. Să trăiți! Ați pronunțat-o! Dar, nu asta e important acum. Promisiunile mitice, explicate șmecher, propagandistic, top PSD, nu mai sunt suficiente. Românii au trecut, „Caritasul”, „dolarul elvețian”… acum încercăm, iată, salariile majorate din nimic. Alături de PSD, conștiința românilor e în criză.
Lumea prea târziu a înțeles că a greșit. Oricum, nu se mai poate face nimic fără cele 82% de voturi pe care PSD nu le are. Lecția pentru popor e clară: „Data viitoare – la votare!”. PSD, însă, nu a înțeles nimic. Liderii PSD continue să se ocupe cu casele lui Iohannis…. Fac justiție…
De ce urăsc eu, PSD? Pentru că acolo sunt românii mei, oameni aflați în atmosfera iluziei, riscului și ultimului drum. Vreau să le întind o mână… Spațiul cunoașterii în politică e mult mai larg ca cel al social-democrației. Omul simplu nu vrea izolație, luptă pentru viață, pentru că viața nu e dată de PSD. Ea aparține divinității. Crucea fiecărui român e Credința în rațiune. Intelectul uman are atomul său ca și spiritualitatea în Ortodoxie, Troița. Spunând că nu putem crede în PSD ca proștii, vom cerceta corespunderea politicii lor cu Trinitatea creștină. Marea descoperire o va găsi în inima sa fiecare român, dacă se va strădui să structureze limbajul său structurii trinitare a faptelor fizice, comportamentului său. Asta va explica ascensiunea PSD.
Noua Paradigmă propusă pe Facebook, la “Centrul românesc de Știință și Cultură”, e în plină desfășurare. Aparatul conceptual și terminologia conceptului adecvat despre lume e finită. Astăzi, putem ști cu precizie cum va fi construcția, cum va funcționa mentalitatea omului nou, post modern. Însușirea elementelor simple ale gândirii spațiale, alături de gândirea consecventă, în linie și plan, încă mai cheamă zâmbete, semne de ne încredere. Dar, nu credință se cere aici, ci rațiune.
Atunci, omul simplu nu va trebui să știe prea mult pentru a da vot de încredere celui care o cere. Va fi suficient de a alătura Triada de imaginea ochilor „în ulei”, ascunși, zâmbitori sau iritați, ai liderilor politici. Triada e celula cunoașterii (atomul intelectului), o structură specială a cuvintelor, conform schemei 1-0-1, folosită dibaci, pentru a conclude din limbajul discursului, pretinsului politician, dacă e sincer el, capabil, onest sau nu.
Iar pentru asta, va trebui să vă deprindeți, ca și generațiile care au aflat că pământul e un glob. Ele nu înțelegeau cum de se întâmplă așa că pe partea opusă a globului pământesc oamenii nu cad jos spre cosmos, se blocau și aspru îi insultau pe oamenii progresivi. Numai că pe urmă, a venit și Isaac Newton cu Teoria atracției universale. Apoi, s-a început Comuna din Paris, civilizația.(via Fabebook-Victor Deleu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.