Alegeţi, bah, să protejaţi natura. Luaţi un set de ciocălăi

 

Cum se fură pădurile României ştim cu toţii. Pe net circulă destule clipuri cu camioane încărcate cu lemne. -Austriecii sunt de vina- trage baba Floarea concluzia- aia au chelit munţii noştri de păduri! Şi mai bagă baba un lemn pe foc, supărată şi convinsă că numai ăia sunt de vină.
Stai să ne gândim un pic cine sunt adevăraţii vinovaţi. Cei ce cititi acum şi aveţi sobe cu lemne, de câte ori aţi luat lemne cu chitanţa de transport? De câte ori aţi cumpărat lemne de la distribuitori legali, altfel decât caruțe şi maşini Dacia papuc venite la crucea nopţii, fără chitanţă, fără nimic?

„Las` că-s bune…şi ieftine.” Nu aveţi idee că încurajaţi furtul de material lemnos? Păi cine să protejeze natura dacă nu noi, începând cu noi, oamenii de rând? Aşa cum nici la magazin nu cerem bon de casă, deşi scrie cât crucea măgarului pe uşa de la intrare, aşa nu ne interesează de unde provin lemnele de foc de la distribuitori dubioşi.

Cine să protejeze natura? ATM-urile băncilor care la fiecare retragere te întreabă dacă vrei să protejezi natura şi să nu îţi mai dea chitanţa? Or, magazinele punând la vânzare coceni de porumb pe post de hârtie igienică?? Nu e de ajuns!

Ce zici? Laaaas` că Austriecii fură de rup pământul. Nu! Mai intâi noi furăm, când găsim câte un chilipir de lemn de foc.
Aşa că hai să mai bag un lemn în foc, din-ăla venit la crucea nopţii fără chitanţa şi document de transport şi mai bag un comm pe Faceboook, despre cât de supărat sunt eu pe austriecii ăştia.

Muma lor de hoţi cu PSD-u` lor!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.