Măi băieţi, îmbrăcaţi-vă decent, ce naiba

Băi, încet-încet se duce naiba respectul de sine la un bărbat. Tot mai des văd poponari care îşi maschează dorinţele bolnave sub denumirea de bărbat modern. Rujat, machiat, gene false şi extensii…păi asta-i bărbat? Nu-i auzi vorbind de aramata aşa cum îi auzi vorbind ce poşeta sau dres să mai ia pe ei. Chestia e ca şi tineretul de azi le copie comportamentul. Vestimentaţia, machiajul, mişcările etc.

Am avut în vacanţă băieţii soţiei din prima căsătorie. Hai să mergem să vedem ce ţoale mai pun pe ei. În magazin am probat diverse. Pantaloni, tricouri…nah e vara. Nimic nu le-a plăcut.

-Dar ce au mă pantalonii ăştia, mă răstesc la unul din ei, sătul de refuzurile lor. Îs numai buni.

-Nu ne place, că sunt prea lungi. Trebe să fie numai până mai jos de genunchi.

-Ba las-o naibii, unde ai mai văzut aşa ceva la un băiat?

-Asa se poartă, bre, îmi dă răspunsul unul dintre ei.

-Ia mă, zic, arată-mi cu ce vreţi să vă îmbrăcaţi şi ce altceva mai vreţi.

-Pai uite pantalonul ăla cu inimioare, mai încolo doi cercei, că avem găuri deja date. Apoi mergem la frizer că vrem să ne tundem chei în părţi iar deasupra capului îl lăsăm netuns, astfel încât va creşte părul şi îl pot lega coada de cal la spate. Până şi la chiloţii cu aţa se uitau lung.

-Am înţeles coada de cal, dar în părţi..chel?

-Da, bre.

Săăă-mi fut una!

-Bai, ojă nu vreţi, zic, mai în bătaie de joc. Vă iau şi ruj dinăla care străluceşte.

-Hmmm, să ştii că am văzut şi băieţi rujaţi, îmi zice.

Futu-vă mumă-n cur, îi înjur în gând.

-Lasati prostiile şi îmbrăcaţi-vă ca nişte băieţi normali. Ţineţi-vă de carte şi încercaţi să terminaţi 8 clase că e jale cu voi, nu glumesc. Păi voi vreţi să arătaţi ca nişte dame de centură, mă?

-Asa se poartă bre, îmi zice.

Nu-i a bine. Unde vom ajunge cu tineretul în viitor nu prea îmi dau seama dar parca-i văd scăpând săpunul din mână.

 

 

 

 

2 Comments

 1. supravietuire A-Z

  Ca sa fiu un pic vulgar, se duce pe pwla omenirea asta. In mod voit si controlat. Fel de fel de activitati deturneaza interesul tineretului, inca din copilarie (tv, jocuri pe calculator, FB, publicatii de fitze etc),de la invatatura, educatie civica si sociala, comportament civilizat, spre afilierea la diverse anturaje paguboase pentru viitorul lor. Rezulta tineri submediocri cu un viitor ratat. Si culmea este ca ei cred ca sunt grozavi in lumea lor. Dar lumea lor nu le da nici mancare, nici job, nici casa si nici hainele care si le doresc. Tot la mama si la tata apeleaza – „babacii, ei au lumea lor”. Parintii ocupati cu serviciul sau afacerea ca sa castige bani sa dea odraslei, sa nu-i lipseasca nimic, pierd controlul copilului. E noua generatie de „copii cu cheia de gat”.
  In concluzie, e o situatie foarte foarteeeee najpa de care nu cred ca se poate scapa.
  Pentru articol => big like

  Reply
  1. Lucian Elvis Peiu

   Sa nu uitam si orele de educatie sexuala in clasele primare. Lectia nr 1 „orgasmul”. :)) Pe viitor ne vor prosti dar multi.

   Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: