Păi sa nu iți bagi… piciorul în popor?

(Foto Cetin)

Democratie! Liber la exprimare, liberi să circulăm unde vrem, liber să ne băgăm tot  în toți și în toate. Din Decembrie și până în ziua de azi, am fost liberi să ne bagăm organu în toți vecinii. în toate neamurile si rudele, în frați și surori dar mai ales în conducători.

După Decembrie 1989, nimic nu ne-a mai mulțumit. Dornici de a scoate animalele din noi, de a ne arăta adevarata față, cea de Român și un pic mai târziu cea de țigan, ne-am băgat organu și dat oral la toți aleșii. Puie Monta, Basecu hoțul. m@#e Iliescu, jos Constantinescu, vociferând injurii sau ca sa prindă mai bine la cap scris mare pe pancarte in piete unde mai circulă și copii.

Niciun ales nu ne-a mulțumit și ca atare ne-am băgat centimetri în ei. Le-am dat gură și, ca niște cățeluși pierduți de mamă și ascunși undeva în camera  din fundul apartamentului, i-am înjurat direct pe pagina lor oficială de Facebook după care face-to-face i-am salutat: „Să trăiți domnule primar”.

Păi să nu îți bagi și tu piciorul în popor și să profiți de el făcându-ți o viață frumoasă pe spinarea celor care te înjură și iți dă oral zilnic de dimineață și până seara?

Serios acum, ce ai face dacă ai fi ales, ai un program mai bine sau mai puțin bine pus la punct și când să-l pui în aplicare tot poprul te înjură și îți dau m@#e? Ce ai face?? Nu ți-ai băga și tu piciorul în ei și ți-ai face niscai verzișori pe spinarea lor, așa…ca să te răzbuni?

 

Update 7.01.2018: Înainte să comentaţi arucând cuvinte specifice educaţiei fiecărui individ, vreau să vă spun ca nu PSD-ist şi niciodată nu am votat PSD. Şi eu, la fel ca toţi românii sunt foarte nemulţumit de situaţia din ţară.
Prin articol am vrut să spun că nu rezolvăm situaţia înjurând ca la uşa cortului ci mai mult stârnim mânia celor care au putere de a da nişte legi peste noapte.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.