Ia colacu`, dă colacu`…

Deţin una bucată sora şi ori de câte ori am ocazia, îi împing o vizită. Mă simt foarte bine la ea, sunt tratat cu respect, bunătate şi înţelegere. Însă şi eu trebuie să respect regulamentul de ordine interioară… de pildă, colacul vasului de toaleta trebuie să stea jos.
Bun! Am înţeles. Intru în baie, ridic colacul, fac pipi, trag apa şi las colacul din nou jos. Dar cum majoritatea timpului nu am ce face, caut răspunsuri și o întreb DE CE trebuie să stea colacul JOS şi nu SUS?
Nu mi-ar fi mai uşor, fiind colacul ridicat, să fac pipi, trag apa şi îmi văd de treabă?
– Nu, băh, vine răspunsul soră-mii, colacul tre` să stea jos.
– Păi, mă piş pe el, îi zic.
– Îl ridici cu mâna, faci pipi şi îl laşi jos.
– Ok, am înţeles. Dar mă frământă întrebarea DE CE! Să mă chinui să-l ridic şi să-l pun jos din nou? Nu ar fi mai ok dacă îl laşi tu jos, faci pipi, tragi apa şi îl ridici din nou?? Poate vin de la o bere, două şi cum am băşica slabă, nu mai am timp de colacul tău.
– Nu, zice, colacul tre` să stea jos.
– Păi DE CE??
– Mă, tu nu mă enerva, îmi dă răspunsul sor-mea, aşa se face. Dacă vrei colacul ridicat, te duci la nevastă-ta şi te cerţi cu ea. La mine respecţi regulă.

Aşa că dragi bărbaţi, nu există o explicaţie concretă de ce să stea colacul vasului de toaleta jos. E lege feminină, oriunde te-ai duce. Ele (femeile) fiind sexul frumos, sexul mai sensibil, pure ca nişte flori, persoană indispensabilă în casă, bla bla bla şi etc etc, nu se pot ţine prea tare şi la viteza cu care vin în baie tre` să găsească colacul pregătit. Când, de fapt, poate să se aşeze direct pe vas, la o urgenţă majoră.
„Cum, mă, să mă aşez direct pe vas, unde ai mai văzut aşa ceva?„
Aia e, că n-am mai văzut. Cine dracu te vede în baie??

Mă piș în vasul tău de toaletă!!

4 Comments

 1. Marian

  #metoo 😀 😀 😀 cu permisiunea dumitale 😀 😀 😀 ! EXCEPTIONAL !!!!!! AI razbunat toti barbatii prin aceasta postare dar…si sora dumitale le-a dat peste bot ca la carte caci : ” E lege feminină, oriunde te-ai duce. Ele (femeile) fiind sexul frumos, sexul mai sensibil, pure ca nişte flori, persoană indispensabilă în casă, bla bla bla şi etc etc, nu se pot ţine prea tare şi la viteza cu care vin în baie tre` să găsească colacul pregătit. Când, de fapt, poate să se aşeze direct pe vas, la o urgenţă majoră.” Respect si consideratie dumitale si fireste , surorii !!! 😎

  Reply
 2. Lucian

  Da, Mariane. La sor`mea dar nu numai la ea, am vazut aceasta regula. Am luat taurul de coarne. Nu ma supar ca mi-a dat peste bot. Raspunsul ei ca la ea sa accept regula, mi-a dat de inteles ca asa vrea ea. Si gata! 😀 Totusi, eu nu am dat cu parul, am intrebat…de ce trebuie sa stea colacul jos. Intrebarea ma macina si eram multumit de un raspuns. Dar, nah, femeia are si costita de drac. 😀

  Reply
 3. supravietuire A-Z

  Daca gasesti colacul ridicat inseamna ca a trecut un barbat pe acolo in lipsa ta 🙂

  Reply
 4. Lucian (Post author)

  Lol.

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: