Incredibil- Nu au existat supravietuitori

Saptamana trecuta , un autocar plin cu femei care era in drum spre o manastire, a fost pur si simplu spulberat de un tren la o trecere la nivel de cale ferata.
NU EXISTA SUPRAVIETUITOARE. Cele 58 de femei aflate in autocar au fost scoase cu mare greutate de echipa de interventii a pompierilor Romani.  Lent-colonelul Jgheoaba Vasile, intr-un interviu exclusiv lnt.ro ne relateaza:

„A fost o operatiune foarte dificila. Trupurile sfartecate ale femeilor, zaceau atat in autocarul pur si simplu bucatit cat si in afara lui. 6 ore a trebuit sa ne luptam cu mormanul de fiare in flacari.  Imediat au fost anuntate rudele femeilor care se aflau in autocar. La circa jumate de ora de cand am inceput a elibera femeile moarte din fiarele contorsionate, si-au facut aparitia si sotii.”

De asemenea ministrul sanatatii Dan Voiculescu ne spune:

„Imediat am luat primul elicopter si m-am deplasat la fata locului. Din aer se vedea autocarul cu femei imprastiat pe o raza de circa 1500 de metri. Furia trenului rapid Bucuresti-Tulcea si-a spus cuvantul. Imediat fortele de ordine au inconjurat locul. Multime de persoane s-au adunat la fata locului, inclusiv sotii indurerati care au aprins lumanari si au plans ca niste copii mici. Grea suferinta abatuta pe umerii sotilor.

Pierderea fara margini a facut ca mai multi soti sa intarzie extrem de mult la locul unde sotiile lor si-au pierdut viata. Personal am aprins o lumanare pentru sufletul mortilor in accident, dupa ce locul unde se plasau lumanari se mai liberase. Mi-a atras atentia insa un barbat care, dupa 24 de ore de plans, a cazut in genunchi, cu privirea pierduta spre cer.

M-am dus personal sa imi exprim condoleante:

-Va rog, am incercat sa il mangai, toti barbatii si-au plans sotiile timp indelungat. Dumneavoastra de ce plangeti incontinuu?

-A mea a pierdut autocarul.”

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.