Rugăm resetarea sfârșitului lumii

Încă odată sfârşitul lumii s-a lăsat aşteptat. După 2012 când ceva, ceva nu a funcţionat, de data asta chiar ne-a dezamăgit.
Păi cum poţi face asta, anunţând un sfârşit de lume şi să nu te ţii de cuvânt? Se poate? Toată lumea încolo, încoace, cheltuie bani pe lumânări şi preînmormântări şi nu te ţii de cuvânt?

Uite în ce încurcătură ne poate băga o informaţie falsă:
În anul 2012 când era programat primul episod din Armaghedon, unui american i-a venit o idee strălucită. Să se împrumute în banca de o sumă exorbitantă şi să petreacă cu flori şi gagici în Maladive până vine asta cu sfârşitul lumii.

După cum ştim Armagedon a fost doar un film, iar sfârşitul lumii nu a mai venit. Măcar dacă s-ar fi uitat la film, ar fi văzut ca Bruce Willis şi Ben Affleck au rezolvat problema asteroidului, lăsându-ne încă o speranţă de viaţă şi multe, multe posibilităţi. Cum ar fi posibilitatea de a vota încă odată trandafirul roşu, cea de a mai vedea cum se mai fabrică nişte taxe, impozite, sanctificări, catedrale etc, etc dar nu mai intru în detalii că mi se face negru în faţa ochilor.

Oricum, dezamăgit se sfârşitul lumii, americanul şi-a luat singurel viaţa. Banca a rămas cu o gaură frumuşică în seif. Distrugerea a venit însă pentru soţie, copii, nepoţi, strănepoti și încă vreo 5 generații care vor trebui să achite împrumutul.

În ceea ce priveşte evenimentul de anul acesta, ne aşteptăm la o explicaţie din partea surselor de încredere, eventual o despăgubire frumuşică per cap de locuitor. Şi să mai regleze puţin calculatorul, poate data viitoare nu ne mai ratează.

Mă gândeam  să mă împrumut de nişte parai la bancă cu fo săptămână înainte. 😀

7 Comments

 1. Țapu`

  Să vină să scăpăm de Firea 😀

  Reply
  1. Vasile

   Sa nu vina, oricum scapati de Firea, toate au un inceput si un sfarsit 😉 !

   Reply
   1. Lucian

    Sa te auda sfantu`. 😀

    Reply
    1. Vasile

     Totusi daca stau sa ma gandesc la ce fete au avut primarii Bucurestiului, parca intre Viorel Lis si Firea as alege pe ultima 🙂

     Reply
 2. supravietuire A-Z

  ati vazut serialul asta nou, salvation? cei ce nu stiu ca vine asteroidul dorm linistiti.

  Reply
  1. Lucian

   Nu incă dar ]l voi căuta. Merci de pont!

   Reply
 3. Lucian

  @Vasile Hahaha! Recunosc ca pentru situatia nasoala din ziua de azi a contributi si bunica-mea. De cate ori o intrebam cu cine voteaza, imi zicea ca voteaza cu Petre Roman. „Dar de ce, bre”. „De-aia, ca e mai frumos”. :)))

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: