Ne-au dat un pumn în gură

Azi noapte la ora 1 a fost adoptată și publicată legea grațierii și amnistiției. Mai nou, legea redefinește abuzul în serviciu. Mai exact cei ce fac abuzuri în serviciu nu vor mai răspunde penal dacă prejudiciul adus este mai mic de 200.000 de lei. Au făcut asta cu protestatarii la poarta guvernului. Sic!

Printre „beneficiile” aduse Romanilor cu drept de furat si dat la deblă, s-a modificat si adăugat și dezincriminarea favorizării infractorului dacă fapta e săvârșită de un membru al familiei. Ca lumea! Dacă eu fur  în neștire, frate-miu care este primar si mă scapă de părnaie nu răspunde penal. Să nu uit sa notez asta. Care mă cunoașteți…feriți-vă!!

De observat că legea asta a fost adoptată și publicată azi noapte la ora 1 imediat după ce protestatarii au strigat „Jos Guvernul”. Nu știu dacă vă dați seama dar dacă guvernul va cădea, ghici cine va fi prim ministru taman curățat de păcate. Si ghici cine are liber la furat pană in 200 000 de lei fără să se atingă cineva de el? Atât aștepta Dragnea: „Jos guvernul”. Lozinca nu a fost strigată de un protestatar de rând ci strigată mai întâi la portavoce. Protestatarul de rând a fost precum papagalul.  Protestatarul de rând intră direct in guvern, ignorând jandarmii dacă voiau o rezolvare.

Singura soluție, după părerea mea, este alegerile parlamentare anticipate, unde sa ne prezentam in număr masiv la vot. Tot ce s-a întâmplat acum, este din cauză că nu ne-am prezentat la votare .

Mai jos, o poză care circulă pe internet, în care domnul Puie Monta ne zicea despre legalitatea unei OUG. La acea vreme o ordonantă dată de guvernul Cioloș.

 

(Click pentru a mări)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.