Mai dă-vă dreacu și sterilizați câinii

Locuiesc la intersecție în centru satului și dacă nu săptămânal atunci lunar trebuie sa gasesc un caine pripașit sau căței părăsiți de stăpâni aruncați peste gard.  Și azi am avut surpriza să găsesc doi cățeluși de aproximativ o lună sau poate mai mult în curte. Nu sunt genul de om care să îi omoare sau să îi arunc cine știe unde. Dar nici să fac crescătorie.

De aceea am o rugăminte la cei ce iubesc animalele: Ori legați-vă căînii astfel încat să nu mai poată face cunostință cațea cu mascul, ori chemați veterinarul să vă sterilizeze căinii.

Nu am ce face cu acei căței deoarece eu mai am încă 3 bucăți pripășite care au beneficiat de cel puțin atenția cuvenită din partea și vreau să îi donez. Acum o să le fac reclama potrivită și vă spun că acești căței sunt scumpi foc. Sănătoși, jucăuși și dornici de un stăpân care să îi iubească și să le ofere serviciile. Dumnezeu să mă ierte, dar nu eu!

Anunț către cei ce aruncă astfel de vietăți fără vină: Data viitoare încercți cu porci (peste 50 de kg, oi, capre sau păsări bine îngrășate.

Să vă fie rușine!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.