Frumoasa și bestia

Încă mai bântuie pe site-urile de ştiri, aventura blondei din Gorj. (Foto) Povestea spune că frumoasă blondă cu picioare lungi, a furat mai întâi inima apoi toate paralele, inclusiv casa unui boşorog italian, mai mare cu 33 de ani decât blondă focoasă cu picioare de iapă.

Italianul s-a desfătat în braţele tinerei Gorjence, incercând să uite decesul babei sale credincioase. Şi ca să uite de durere, s-a desfătat şi a dat la buci tinerei Românce trei ani la rând. Dat la buci e prea mult spus. Moşul având 70 de ani, nu mai curgea nimic din el nici pus la centrifugă.

În timpul ăsta blondă l-a făcut de nişte paralele, casă şi alte bunuri.. Suma totală, dată cu bună ştiinţă de moşneag, cadouri şi bani, casa trecută pe numele blondei, se ridică la 780 000 de euro.

Chestia e că blondă, sosită în România să-şi vadă mama, a uitat să se mai întoarcă la moaşte. S-a îmbolnăvit subit şi s-a internat prin mai multe cluburi de noapte, restaurante şi baruri. Degeaba… cu tot tratamentul, nu şi-a mai adus aminte să se întoarcă la moşneag.

Moshu, ce-a făcut? Când şi-a dat seama că durerea după baba i-a trecut şi nu mai avea cheie să descuie uşa la casă dată cu bună ştiinţă blondei, a reclamat la Poliţiei Romane.


Ziarele vuiau, titluri care mai de care mai pompoase:

„Cum a reuşit o româncă să fure 780.000 de euro unui italian”

Păi să analizăm, dacă e întrebare:

– Cum a reuşit
Io-te aşa bine! Româncele sunt cele mai deştepte femei din lume şi titlul cred că ar trebui să fie: „Româncele au cucerit România şi acum… Europa”

De ce şi România? Păi nu cred că vreun milionar a scăpat nefăcut, de la Columbeanu încoace.

– Nu e nevoie să spunem „românca”. Femeie, blondă, tipa e de ajuns. Se înţelege de la sine că românca.

– Să fure 780.000 de euro. Textul ăsta e mai greu de analizat.

Păi mai, moshule… furat e una, şi dat cu bună ştiinţă, e alta. Dacă tu ai crezut că blondă focoasă cu picioare până-n gât precum măgăreaţa lui Nită sta cu tine mult timp, ai greşit.
Nu ţi-ai pus prirostriile-n cap… nu eşti sigur de ea! Aşa că după ce ia-i dat cadou ca un fraier tot ce ai avut, pa şi pu.. la revedere.
Nu ai cum acuza de furt ceea ce ai dat cu mâna ta.

În final Italianul de 70 de ani, pesemne şi puţin mai mult dus de sfeclă, vrea banii înapoi dar o vrea şi pe blondă. Na, belea. Blondă probabil a auzit şi s-a făcut nevăzută şi negăsita. Păi cu 780.000 de euro nici şeful dracilor nu o mai găseşte.

Respect femeile care au capul pe umeri şi ştie de la viaţa ce vor. Vorba aia „nu ştiu dacă voi mai avea o viaţă, să trăiesc precum ne zice Isus: În sărăcie”. O femeie.. e o femeie. Ea vrea mai întâi să se asigure de trai bun, apoi vine şi dragostea. Aşa cum a venit şi la Viorel Lis. Băi, când o văd pe-aia că-l pupa pe Lis direct pe bot şi aşteaptă să moară… mi se face rău. Câteodată Dumnezeu mai sare câte unul de pe listă şi îl uita pe lume precum pe Ivan Turbincă.

7 Comments

 1. supravietuire A-Z

  femeia a muncit banii aia. 3 ani ca escorta sexuala de lux cu 30 E/ora e un pret corect. nu? 🙂 ar fi putut sa-i dea bonus inca un an dar merge si asa.

  Reply
  1. Lucian (Post author)

   Asa ma gândeam și eu. Dar moșu crede ca la jefuit. ????

   Reply
 2. Marian

  Si daca in locul aleia asi cumpara un Rolls Royce Phantom nu tot atat platea macaronarul ? Asa , de bine d e rau a mai pus si el mana la „aia ” { fireste ca si limba da-l dracului ! } s-a afisat cu ea sa-l vada broscarii ca-i inca potent , cel putin financiar iar pentru asat TREBUIE SA PLATEASCA caci daca vrei sa-ti iei ceva de lux…musai TREBUIE SA PLATESTI . Ai cadea rau pe limba gustul uneia de cincizeci si toamna de ani al dracului hodorog ca…i-o dadeam pe nazista mea pentru banii aia si , merg la pariu ca si dumneata ai fi fost la fel de darnic 😉 ! Iti doresc dumitale si familiei un week-end cat mai placut !

  Reply
  1. Lucian

   Doamna mea are 37 de ani și… ma gândeam de doua ori înainte de a o da. Ok, recunosc ca o dădeam dacă știam ca Lazăr e mort definitiv. Dar nu e… încă.

   Reply
   1. Marian

    DA-OOOO PANA NU-I PREA TARZIU OMULE !!! Ai gasit client atunci , ce mai astepti , sa-nplineasca 47 sau 57 >:( ca a mea sa nu mai ai ce face cu ea >:( >:( >:( ? Da-o acum cat mai gasesti fraier sa-ti dea banii pe ea !!!!!!!!!!!! 😀 😀 😀 Iar pe ” Lazar ” lasa-l dracului ca la banii astia iti poti permite sa ai…DOI LAZAR 😀 😀 😀 si chiar nu cred ca-ti trebuiesc mai multi 😎 .

    Reply
 3. supravietuire A-Z

  cand e vorba de bani nu uitati sa negociati pretul inainte ca sa nu aveti discutii dupa.

  Reply
  1. Lucian (Post author)

   🙂

   Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: