Mania like-urilor si băgării în seamă

După ce în epoca lui Sorin Oprescu, postările în reţelele de socializare duduiau de câini şi pisici morţi, cu menţiunea „like dacă îţi pasă”, azi, maniacii de like-uri şi distribuiri întind coarda cât se poate de mult.

Cele mai enervante, dar cele mai enervante postari sunt cele cu icoane făcătoare de minuni, postate de fetiţe „credincioase” între două live-uri din club. Însă de data asta menţiunea îşi schima statutul de ameninţare. „să moară mă-ta în cancer dacă nu dai like”. Să nu-i cauți adresa aluia și să-i scoți „laicurile” din cap?

Mai nou, circulă o postare în care cineva, se roagă până aproape de sfântul suprem printr-un apel la cei ce vor să doneze sânge pentru o oarecare Tudor Maria Alexandra bolnavă de nu știu ce boală. Persoanele binevoitoare să poftească a dona sânge la spitalul Fundeni.

Am primit acest mesaj de la amicii mei, amici foarte serioşi. Asta m-a făcut, (deşi bănuiam că e ceva fals) să distribui la rândul meu. Recunosc. Însă şi de această dată mi s-a afirmat bănuiala că e doar o postare nașpa și de rahat. Persoanele binevoitoare chiar s-au dus la Fundeni să doneze şi chiar au sunat la spital să se intereseze, dornice de a ajute. Dovadă, o postare a unui binevoitor care s-a dus la Fundeni să ajute. Cât de adevărată este şi aceasta postare, habar n-am. Nu mai cred în nimic.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.