Episodul 17- Fuck You, Relu

La inceputul clasei a 9-a trebuia sa mergem in practică la cules de roșii. Undeva, în comuna Lipia. Practica, spre deosebire de ziua de azi, o primeam cu bucurie. Nu era cine stie ce muncă. Nu erau nici… gălăgioșii din ziua de azi care sar în sus când afla că copilul lor a fost supus muncilor agricole. Astăzi se încurajeză statul în casă și frecatul mentei pe Facebook.
Deci ajunși la Lipia.. bucuria noastră. Eram liberi la făcut prietenii și pot spune că eram liberi de „atenția” părinților. Ne-au cazat la ferma agricolă din comună, fermă frumos amenajată, curată, cu cantină si dormitoare. Vă dați seama că în prima noapte nu am dormit deloc.
Săreau fulgii din perne și dormitorul era un adevarat câmp de luptă. Dimineața era stratul de 30 de centimetri de fulgi. Bucuria celor doi profesori care ne însoțeau. Nu ne cunostea și nici nu îi cunoșteam așa că nu le dădeam mare atenție.
Prima iubire și prima țigare trasă în piept nu se uită niciodată. Un coleg din echipă de lupte cu pernele, fuma niște țigări . Străine banuiesc. Tata fuma dar nu am observat la el marca de țigări care o fuma Relu, colegul meu de echipă. Încerc să îl descos nițel și îl întreb ce marcă fumează. Îmi spune ca marca este una cubaneză. Probabil avea legaturi cu mafia din acel timp și le procura de undeva pe sub mâna.
Curios din fire, îi cer o țigare să văd cum e. Aprind, pufăi…păi nu așa se fumează, imi zice Relu. Trebuie sa tragi in piept.
Știu, îi dau rapsunsul și trag un fum cât m-au ținut obrajii. Când să-l bag mai departe in piept…parcă o pereche de mâini invizibile îmi strângeau plămânii. M-am invinețit la față, vederea mi s-a întunecat, picioarele nu mă mai ascultau și nici nu mai judecam normal.
M-a luat Relu și m-a băgat sub duș, suflat in gura, tot tacâmul.
-Băi Luci, dacă e să cheme aștia salvarea, nu dai pisica pe mine.

După vreo juma de ceas mi-am revenit, insă nu complet. Aveam expresia și starea aia de om drogat care după ce a fumat iarbă crede că a coborăt Dumnezeu pe pământ și l-a făcut miliardar. În Euro.

Sfatul meu este sa nu fumați. După acea exeperiență, nu am mai fumat mult. Acum nu mai fumez deloc. Ci…le mănânc.
Fuck You, Relu.

Imagini pentru pachete de tigari poze

2 Comments

 1. Relu

  Cu placere 🙂

  Reply
  1. Lucian (Post author)

   Nu-mi spune ca te-am gasit si pe tine prin intermediul acestui site. 😀 Am mai gasit si sergentul de instructie din armata. 😀

   Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: