Ady Minune, la un pas de a se sinucide

Echipa lnt.ro a luat un interviu maestrului manelist Ady Minune, imediat după întâmplarea polițaiului violator din lift. L-am gasit intr-o stare deplorabilă, plângând, iar în mână ținând strâns două paracetamoale, hotarât să se sinucidă. Intrebat de ce procedează la astfel de gest, ne răspunde:

„Știam că poliția doar bate, nu și fute – ne declară manelistul printre lacrimi. -Acum sunt nevoit să urc doar pe scări de frica politistilor. Asta-i cea mai mare frică, dupa ce fiică-mea m-a agățat in cuier iar telefonul era pe masă.”

Anunțăm fanii lui Ady Minune că nu e momentul să se impacienteze. Am reușit să îl calmăm cu 5 grame de vin select. Dacă zilele ce vor urma îl vedeți un pic mai înalt, este datorită donatiei unui baiat muntean care a binevoit să-i doneze o pereche de picioroange.

Asta-i a doua tentativă de sinucidere a maestrului după ce într-o dimineață fiica lui l-a agățat in cuier.

3 Comments

 1. Marian

  Onorabile…asta chiar nu-i de gluma cu toata dragostea ! >:( Teoretic cel putin { caci toate blogurile au explodat pur si simplu } , dumneata trebuia sa fi la fel de pornit precum a fost si tatal dumitale in ” Episodul 4- Militianul Bocaneala” , la adresa acestor nemernici plini de ei , care au facut din acel ” Siguranta si Incredere ” doar vorbe goale insa , chiar nu-i rau caci , astfel poate vor vedea in sfarsit si oamenii { aia despre care se presupune ca-s protejati si care ar trebuii sa aiva incredere in javrele astea } cat de gol de continut este ceea ce se numeste , Statul Roman .Bine ca n-au dat astia dreptul oamenilor la achizitionarea de arme de foc caci , la ora asat jumatate din Politia Romana si-ar fi dormit somnul de veci la Ghencea la cata ura a stranit acea intamplare nefericita . Daca era vorba despre un derbedeu oarecare…treaca mearga dar unul in uniforma si dotat cu arma si dreptul de-a se folosii de ea …Stau si ma-ntreb : unde-i dreptatea lui Dumnezeu , Dracu sa-l ia ?????? >:(

  Reply
  1. Lucian (Post author)

   De bocaneala toata lumea stia de frica. Ala era tortionar dupa cate am inteles. De fapt toata militia numita securitate din vremea de atunci. O fi fost rau, o fi fost bine? Stiu ca raufacatorii au construti canalul Dunare -Marea Neagra. Chiar si un vecin de la cateva case a participat un an de zile la canal, pentru numai un sac de stiuleti. Chestia e ca a fost greseala lui. Bocaneala i-a zis: Daca stateai cant te-am somat, iti dadeam o batuta buna, moldoveneasca si scapai cu 5 lei amenda. Dar, no! Vecinul meu a pus sacul pe bicicleta si a fugit. Luind-o pe scurtatura si pe carari inguste, a ajuns acasa inaintea lui Bocaneala. A ascuns sacul de porumb si si-a demontat bicicleta. Apoi l-a luat pe „Nu, nu stiu” in brate. Asta a fost greseala lui.
   Pai..deja Romania e impanzita de arme de foc, sabii, macete si alte dinastea.

   Reply
  2. Lucian (Post author)

   Pai cred ca Dumnezeu, dracu sa-l ia, a dat o lege. Mai degraba niste sfaturi. Cine nu respecta, va plati cumva. In lumea asta sau cine stie. Dar plateste intr-un fel. Mai bine dadea dumnezeu mai intai pedeapsa ca sa nu faci pacatul. asa cum si tata mi-a incins un bici pe spinare inainte sa ma duc cu damigeana la izvor. „De ce dai bre, cu biciu-n mine, l-am intrebat. Ca sa nu spargi damigeab,a futu-ti Cristosii ma-ti”. Hahahah. SI acum, dupa amar de timp de cand a murit, tin damigeana strans in mana si rad. Cu hohote!

   Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: