Magia Urgent Cargus

Cine a comandat produse on line cu livrare prin Urgent Cargus precis si-a smuls părul din cap, așteptând.

Nu e prima oară cand am probleme cu această firmă de curierat foarte prost pusă la punct. Coletele intre orașe ajung, cu chiu cu vai in 3 zile zile lucratoare insă dacă va trebui să ajungă undeva la Cuca Măcăii, fundătura din Deal, va trebui să aveți răbdare. Sau să vă luați adio de la colet.

Magia Urgent Cargus am descoperit-o acum câteva zile când un hemoroid al dracu mă face să comand o alifie de Marul Lupului, Galbenele și Rostopască de pe un site online.

Am așteptat timp de 3 zile lucratoare. Timp în care o primeam coletul mai mult ca sigur cu vechea și nemuritoarea noastră Poșta Română.

Pe lângă neseriozitatea acestei firme de curierat rapid (prea mult spus rapid) este lipsa angajaților cu dor de muncă. Coletul meu se deplasa spre altă direcție, spre Cuca Măcăii, jud. Braila, în loc de Cuca Măcăii, jud. Tulcea.

Urmărind coletul prin codul AWB, coletul s-a întors din nou în depozit la Brăila unde ghici ce? Acolo a înțepenit.

Supărat și nervos și foarte iritat de iritat de hemoroidul tâmpit, pun mâna pe telefon și port o conversație cu șoferul mașinii:

-Bună ziua. Când aveți de gând să îmi aduceți acel colet? Sunteți firmă de curierat rapid sau firmă de făcut mișto?

-Bună ziua, coletul dvs abia acum a ajuns în depozit la Brăila. Nu sunt eu vinovat de întârziere.

-Ce vorbiți? Urmăresc coletul prin codul AWB și îl văd sosit în depozit de alaltăseară.

-Nu știu. Eu acum l-am găsit pe palet.

-Bine că nu l-a găsit vreun aurolac. De la Timișoara și până la Braila a ajuns în cateva ore. De la Brăila și până la mine sunt 45 de km. Când îl aduceți?

Șoferul mă simte iritat și se simte dator să îmi răspindă în aceeași termeni:

– Auzi, mă? Programul meu este până la 17. Crezi că mă pot teleporta pană la tine în tindă? Nu știu când ajung.

-Taicăăă, zic, matale trebuie să lași mașina SMURD-ului în urmă. Lucrezi zi și noapte pentru că de-aia ești urgent. Bun, am înregistrat convorbirea și sms-urile. Mulțumesc.

Și ghici ce? În juma de oră, a sosit cu coletul și cu scuzele de rigoare: „Eram prin apropiere de satul dvs dar nu am vazut coletul în spate.”

Problema Urgent Cargus este că nu au un sistem bine pus la punct. Nu au oameni de încredere, majoritatea angajaților fură din colete mptivând că expeditorul nu a răspuns la telefon. Iar dacă produsul a fost plătit în avans magazinului online…ia-ți adio de la colet. Mașini puține, care se strică pe traseu, personal puțin si slab pregătiți pentru un serviciu de încredere.

 

Și ghici ce? După mormanul ăsta de nervi, s-a găsit și hemoroidul să dea înapoi. Nemânjit cu vaselina comandată. Păi..să nu-l bagi în pi@#a mă-sii??

 

1 Comment

  1. Pingback: Produs farmaceutic natural de la Enel - Lotul Național de Țintar

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.