Episodul 15 -Pamela Anderson and me

Imediat ce am scris episodul 14, doamne- doamne hotărăște ca e timpul sa vizitez din nou Buzăul. Sub motivul bine întemeiat ca soția are nevoie la spital. Nu obiectez la ordonanța dată de doamne -doamne dar vreau să-i atrag atenția că puteam vizita Buzăul si cu alt motiv afară de spitalizare.

Imediat cum am ajuns am și internat-o. Stă câteva zile sub control medical și penicilă la venă, apoi o operează. Soră-mea, care ne găzduiește a trebuit sa meargă la țară și…iată-mă, vărule, singur acasă. Partea nefilmată incă.


Azi e prima zi când stau singur în apartament. Plictiseală curată. Înafară de net și tv ,nimic nu pot face. Mi-e dor de iubită care este internata la spitalu CFR. Sa treacă timpul, ii dau un mesaj. „Ce faci iubito? Dragostea mea. Mie dor de tine”. ”Si mie, aștept sa mă vizitezi”.

Sigur o voi vizita. Întâi sa mă duc să mă tund. Găsesc o frizerie undeva mai în apropiere. Intru și mă intămpină o don’șoara tare draguță. 75% silicoane și restul vopsea. -Cum doriți să vă tund?, ma intreabă diva, luându-mi haina de pe umeri. -Cum o fi, zic, simțind cu mi se inmoaie picioarele la mirosul ei de mosc. La mirosul asta mereu mi se inmoaie picioarele, nu va gândiți la prostii.
– Bine, îmi zice Pamela Anderson, trăgând aer în plămânii ei superdezvoltați.
După juma de oră de tuns in stil lasciv, îmi spune: -Să va fie de bine, 15 lei vă rog. Ooo, păi am scăpat ieftin zic eu. Moscul consumat și dansul lasciv nu s-a pus la plată.
Îmi vine să o invit la o cafea. Un sms mă trezește la realitate:- ”Cf pui mai vii la spital să mă vezi?” Răspund. „ Cn drak ejti si k vrei de la mn. Ai greshit nr”.  Si am închis telefonul pana am mai scăpat un pic de mirosul de mosc. V-am zis, am o slăbiciune la mosc nu la Pamela Anderson. Abia după aceea m-am dus în vizită la spital.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.