8 martie- Ziua femeilor iubite și bătute restul anului

8 Martie ziua femeii. Ce este mai frumos să duci mâna la buzunar și să te scormoni bine pentru un cadou dat ființei dragi? Amantă, prietenă, concubină sau soție…toate vor o mică mare atenție de ziua femeii. 8 Martie a ajuns, pentru femei mai importantă ca ziua de naștere. Facebook-ul e plin de poze cu flori. Postări preluate sau dacă barbatul e mai descurcăreț la pc, face el una unică pentru femeie. Pune o poză cu un  buchet de ghiocei, scrie două trei cuvinte frumoase, eventual o melodie de care să își aducă amanta aminte de el, dă save și gata. Postarea e tocmai bună de pus în contul fals al amantei.

Foarte frumos azi, 8 Martie ziua soției. Ziua în care țăranul uită că un an de zile a venit beat ca un porc acasă, și-a înjurat și bătut consoarta care i-a făcut un porcoi de copii și a avut grijă de ei.  Azi el este darnic. Vine cu un rânjet tâmp pe față, uite fă, ți-am luat un buchet de flori și un parfum.

Las” că nici ea nu a fost prea bună. In loc să spele copii și să facă de haleală, umbla beată prin tot satul. Plus de asta futu-i ceara mamii ei, te-a și înșelat. Nu degeaba vorbesc vecinii.

8 Martie ziua femeii. Facebook-ul duduie de complimente și felicitări. Ba chiar de întrebări…vai, nu știu ce cadou să ii iau iubitei mele, are 14 ani. Prin comentarii găsesc și rapsunsuri bune. Pai măi nene măi, e ziua femeii, nu al mucoaselor. Mucoasele primesc cadouri pe 1 Iulie. E iubita ta? Păi atunci ai confundat ziua femeii cu ziua de Valentine”s Day care niic asta   nu are ce cauta în Romania. Trebuia să ii faci cadou de Dragobete.

Deci ziua de 8 Martie frații mei, este ziua minciunii, nu a cadourile cu scop de împăcare sau mai știu eu ce. Nah, fă,… o floare…hihihi…mulțumesc…muuaahh și gata.

O iubești și te iubește? Păi atunci surprinde-o zilnic cu ceva. Ceva care să ii reamintească zilnic…„io-te mă, ce soț atent. Nu l-aș da pe nimic în lume”. Și se apucă mai vârtos de spălat la chiloți purtați chiar dacă vine obosită de la muncă.

Ai greșit? Dă-i o floare cu scuzele tale. Ai batut-o când erai beat și te-a călcat pe mândrie? Fă-i cadou și cere-i scuze. În acest fel vă iertați și reparați imediat stricăciunile.

Dar nu îmi vii tu acuma după un an de box, după ce ai învinețit-o săptămânal și ai băgat-o în spital de câteva ori, cu flori si zâmbete, chipurile e ziua femeii. Te numești porc. Și nesimțit pe deasupra.

Trăiască femeia! 😀

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.