Inflatable Girl

 

Au apărut în Asia și numai, cele mai frumoase şi cuminţi femei din lume.

Nu cer mâncare, nu le dor capul zilnic şi mai ales, tipul acesta de femeie nu refuză pe nimeni niciodată. Mai mult nu au nicio treabă cu cardul bărbatului şi nu întreabă pe ce a cheltuit leafa. Nu folosesc metode contraceptive şi nici un fel de tampoane.

Aţi ghicit! Este vorba de păpuşă gonflabilă adusă la extrem.

Am întâlnit multe persoane care şi-ar dori una. Bineînţeles, preţul foarte ridicat pentru un salariat de rând, limitează accesul la astfel de fetiţe. Însă nu şi dorinţa de a poseda una.

Cum libertăţile şi drepturile ne învăluie din toate părţile, nu văd de ce o astfel de femeie ar fi în plus într-un cuplu.
Ar satisface orice dorinţă a animalului de bărbat care vrea dimineaţa de dimineaţă sex oral, anal şi alte tâmpenii scornite şi văzute pe diverse site-uri „ferbinți”. După o partidă cu păpușa, soțul a intra vizibil eliberat de stres in bucătărie, zâmbind și adresându-se soției:
„Ce-ai, fă, de mâncare?”

Femeia ar dormi mai liniştită că soţul este cu panarama aia din cauciuc şi nu cu vecina sau cea mai bună amică. Şi de ce nu, soţul ar renunţa la amanta cu fundul plin de celulită, care îi papa şi ea zilnic bănuţii din cardul deja vai mama lui, jumătăţit de copii şi taxe la stat.

Bună la casa omului, păpuşica poate satisface şi dorinţa femeii cu apucături de lesbi. Sau dorinţa ambilor soţi de o partidă în trei, unde al treilea îşi ţine gura cu siguranţă.

Păpuşă gonflabilă se poate reduce, desumflandu-se şi păstrându-se undeva „la bine”, să nu dea copii de ea. Nu de altă dar sigur părinţii nu și-ar dori să rămână fără nepoţi.

Aşadar, materilalul acesta ar trebui distribuit în grupuri de homo sau lesbi, biserici şi mănăstiri. Le-ar fi foarte utile popilor cu apucături.

2 Comments

 1. supravietuire A-Z

  Spunea un specialist in nu mai stiu ce domeniu ca peste vreo 20-30 de ani oamenii nu vor mai face sex intre ei ci cu roboti dotati cu sentimente. La cum evolueaza tehnologia si inteligenta artificiala s-ar putea sa fie mai devreme. Vor ajunge robotii astia sa fure si locurile de munca ale fetelor de pe centura.

  Reply
  1. Lucian Elvis Peiu

   Cel mai probabil. Insa nu as dota un robot de acest tip cu sentimente. E cam periculos. Atat mai trebuie, robotul sexual sa devina gelos. :))

   Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: