Ceaușescu și poporul (Bancul mic și morala mare)

După moartea tov. Ceaușescu, sufletul lui a ajuns în Iad. Mare noroc a avut, el. Dracula era în tură și îndată ia propus Marelui Conducător un loc mai puțin chinuitor.
– „Numai nu cu românii!” –ia turnat cu voce tare Ceaușescu.
Uimit, Dracula ia propus conducătorului să intre în palatele rușilor. Aici, Ceaușescu a văzut o încăpere vastă cu rânduri de ceaune pline cu smoală fierbinte în care se zbăteau gemând în chinuri grele sufletele rușilor. Lângă fiecare ceaun se aflau doi draci: unul punea lemne pe foc, iar altul, cu un ciomag în mână, îi lovea pe cei care îndrăzneau să scoată capul din smoală.
-„ Nu!”, – a zis Ceaușescu. „Mai bine la evrei”.
În sala evreilor era mai liniște, dar la fiecare ceaun erau prezenți nu doi , ci patru draci: unul făcea focul, iar ceilalți trei aveau grijă ca nu cumva vre-o unul din evrei să-și nu scoată capul din smoală.
– „De ce atât de mulți draci?” – curios a întrebat Ceaușescu.
– „Păi , dacă unul din ei își scoate capul, îi scoate afară pe toți.” – ia răspuns Dracula.
– „Atunci, să mergem la români.”
La români, era liniște ca la nimeni. Iar draci, nu erau, nici unul. Focul ardea intens, iar sufletele păcătoșilor fierbeau în liniște.
-„Dar, cine le face focul?” – uimit s-a interesat Ceaușescu.
– „Românii coboară din ceaun pe rând, aruncă câte un lemn în foc, apoi se urcă înapoi.”
Așa a fost răspunsul.
– „Atunci, eu rămân cu poporul meu….” – a zis Ceaușescu.
Morala:
Am ales PSD-ul mereu, timp de ….26 de ani și…. mai continuăm să ne „fierbem”, și acum, în același ceaun. Din nou a fost ales PSD-ul, încă pe 4 ani!!! De ce? Oare, Iadul e pe pământ?
* * *


Ceea, ce trebuie de memorizat aici, e coincidența numelui lui Ceaușescu cu… ceaunul. Lipsa hranei în ceaunul poporului la dus pe Marele Conducător în ceaunul cu smoală din Iad.
Iar de aici, se poate merge și mai departe, la deșteptare: Gâde(a) – râde; Badea – deadea (din rusă: mojic deștept); Ciuvică –gagică (din limba rusă, ciuviha), fată ușuratică loială (putană); Ursu…, etc.
Se vede, că numele e o amprentă puternică în mentalitatea omului concret. Iar, dacă acel om e și corespondent TV, atunci, vai și amar de capul acelui popor care îi îmbracă, încalță, îl hrănește… Stop!
Probabil greșesc. Corespondenții TV se hrănesc singuri (creând “părerea obștească”) conducând nu numai cu poporul, dar și cu partidele politice. Se vede, că altcineva le plătește, de din afară. Iată, Dl Chiriac ( cu nume venit de la chirie, închiriere) a spus mai ieri că “nu înțelege nimic” din ce a vorbit Iohannis, iar apoi a adăugat că Dragnea „nu trebuie să plece la consultații cu Iohannis” și, ca să vezi, consiliul lui Chiriac imediat a fost acceptat.
Mai mult. Prin intermediul corespondenților TV, s-a demonstrat, că românii sunt cei mai proști. Concret! Nu știm câte picioare are șarpele, “cum stă România cu erecția”, etc, – din răspunsurile date la întrebări în plină stradă corespondenților TV . Iar intelectualitatea română, deja e convinsă (de Dl Ciuvică) că toate Tezele de doctorat din România, nu numai la Ponta, dar și la șefa DNA, ca și la orișicare savant român din țară, sunt… plagiate.
Se ajunge la concluzia că dacă toți au plagiat, atunci nimeni nu a plagiat. Sau, ca și la Tăriceanu (un nume de la: îi tare ceanul), “dacă toți sunt corupți, nimeni nu e corupt”.
Oare, nu avem nimic sfânt în România asta!? Domnilor!!! Mă doare…
Așa o defăimare fățișă și îndobitocire brutală a poporului român, de sus și până jos, are probabil un scop, dar,… lumea tace. De ce?
Te chem, prietene!
Sparge coaja “oului”, a conceptului internațional despre România: român, fiu îndoielnic de roman, rrom. Curățați-vă de spumă, râgâiala consultanților TV, cei cu grumaz gros, bine ghiftuiți, care te mai țin sub numele de PSD-ist. (3.628 mii de voturi (20% (asta ? e „majoritatea zdrobitoare”), din 18,8 mln de voturi posibile (100%)).
Numai Daciada, “gălbenușul oului” întrupat în dacul renăscut, începutul real al istoriei acestui popor te poate salva (prin spiritului lui firesc de om liber și nemuritor). Se vede, că dacă Democrația actuală operează cu numai 20% din voturi din 100 % posibile, apoi, ceva neexplicat se petrece în capul acestui popor, „democratizat”. Altcineva ascuns conduce cu poporul român, nu PSD. De aceea, Proiectele Marelui PSD nu au fost viabile niciodată. Privirea fracționată la Stat (stat în Stat [proști –deștepți]), asta e nenorocirea PSD-ului.
Calm. Lăsați, ca pumnii strânși și ochi bulbucați de ură față de autor să se liniștească. Pace vouă! Fizicul autorului nu mai are importanță. Acceptă adevărul. Acel Intelect Etern prin care apare conceptului despre Triadă (un segment de cunoștințe „pierdute” de români), deja s-a desprins de autor și trăiește separat. Acum, Intelectul Etern, poate fi distribuit.
Acesta, e numai un mesaj născut (nu făcut) din suferința de a fi mândru român. România are nevoie de mesageri ai Noului, de timpuri fericite.
ACCEPTĂ INTELECTUL ETERN
De mic, prietene, ai crescut cu o lipsă de cunoștințe, ai avut o epocă când în laptele cu care erai hrănit lipseau cântecele dacice. Această epocă aparține tuturor românilor și se întinde, din generație în generație, de pe la dacii învinși. Epoca-lipsă! În laptele tău, se turnau alte cântece, alte valori spirituale, ale unui Dumnezeu de care trebuie să te temi. Ți-au povestit despre un Zeu care nu e Zamolxis. De un Zeu care nu pășește alături de tine așa, cum Zamolxis pășea pe vremuri alături de dacii nemuritori. Ți-au povestit despre un Zeu, care e undeva departe, în ceruri. Ai crezut! Te rogi în chinuri la acel Zeu de 26 de ani, dar El nu te aude. Nu vine. Și nu ai împotriva cui să te răscoli, în afară de Conștiința sa proprie, pe lipsa Dorinței de a se deștepta, pe lipsa Cunoașterii lui Dumnezeu prin rațiunea pură.
Fă-o în lete, cu sânge rece de dac, prietene! Acum sau niciodată.

(Articol scris și publicat cu bunavoința d-lui Victor Deleu caruia ii mulțumesc.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.