Bă, tu ăla care jignești pe Facebook

Bă tu ăla care jignești pe Facebook! Nu uita de unde ai plecat pentru că tot acolo o să te întorci. Și va fi mai rău decât atunci când te-ai dus „ânafară”. Viața ta așa zis bună nu va ține prea mult, ascultă-mă.

Nu mai jigni și nu mai fi leu pe Facebook, unde comentezi aiurea cu injurii și mișto-uri ascuns nu știu unde in Marea Britanie sau Germania uitând ca tu habar nu aveai ce e ăla smartphone.

Uitând că cerșeai o țigară la cârciumă și mâncai pe săturate numai la o pomană unde poate te duceai neinvitat și nu aveai răbdare să vină popa mai repede, de foame ce îți era. Nu mai jigni și nu mai înjura Român de-al tău. Nici măcar necunoscut să nu mai înjuri. pentru ca, nene, vestul nu va ține o veșnicie. Vezi că treburile au început să miroasă peste tot.

Și te vei întoarce aici, unde de foame vei fi nevoit să îți vinzi smartphonul ca să achiți curentul, pentru că deși nu ai consumat curent, taxa tv s-a adunat pe factura aia de la enel sau de unde ai branșamentul. Și ai sa îți vinzi și rabla aia de 500 de euro care ți-ai luat-o la fier vechi pe 1 leu la kilogram.

Gândește la asta înainte să mai injuri și să faci mișto de Românii tăi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.