Pentru femei- Cum scapi de un atacator în lift sau oriunde

Azi, la Antena Star Tv, vedetele iau lecţii despre cum se procedează în cazul în care vreun poliţai pedofil sau nu se vor da la madame.
La emisiune participă şi o karatistă (nu i-am reţinut numele). Înaltă de vreun metru şi doişpe, cu nişte mâini firave şi delicate, dînsa recomanda încălţările cu toc cui, poşeta şi mai ales dinţi. În lift, în cazul în care atacatorii da să le pupe, madamele le pot plasa un dos de palma în nas. Brusc, printr-o răsucire ca-n filme, nu mai trebuie decât să ridice gingaşul picioruş şi să îi înfigă tocul cui în boaşe.
Dacă, atacatorul insistă, pot lua poşeta de o toartă şi să-l bată cu ea.

Mai eficace este fasolea, zic eu. Mai ales consumată cu ouă şi ridichi. Când atacatorul vă urmăreşte, intra cu dvs. în lift şi în loc să apese pe butonul 2, apasă pe butonul 4… daţi drumul la gaze şi apăsaţi automat pe butonul etajului 9.
În cazul în care atacatorul îşi doreşte poşeta, este bine ca ea să conţină, pe lângă vopseluri şi o grenadă ofensivă. Cu o sforicică mai lungă, legaţi cuiul grenadei şi apoi mijlocul sau un braţ. Când atacatorul va smulge poşeta şi va fugi, peste 4 secunde puteţi afla dacă are limbrici sau nu.

Dacă atacatorul vrea să o pună de un viol, acceptaţi. Însă cereţi-i un răgaz să scoateţi din poşeta rezultatele de la nişte analize false în care să scrie: Rezultat analiza virus HIV-pozitiv. Efect garantat!! Fara reduceri sau prostii dinastea. 😀

Deci cred că mai uşor se pot pune în practică aceste sfaturi decât faza cu lovitura cu podul palmei în nas, sau un cui în coaie. Nu face decât să enervaţi atacatorul şi dacă sunteţi de-o şchioapă precum karatista din emisiune, s-ar putea să o luaţi zdravăn pe cocoaşă. Atenţie! Nu muşcaţi! Mai ales dacă aveţi dinţii puşi şi uşa liftului închisă.

3 Comments

 1. supravietuireaz

  big like, scurt-clar-practic 🙂

  Reply
  1. Lucian (Post author)

   E doar un pamflet. 🙂 Pentru articole reale in privinta supravieturii recomand cu caldura http://www.supravietuireaz.wordpress.com

   Reply
 2. Marian

  In primul rand , iti urez dumitale si familiei , acel traditional si perimat LA MULTI ANI , PENTRU 2018 si…cat mai incolo 😉 ! In al doilea rand , iti urez LA MULTI ANI de ziua dumitale onomastica …comemorata la nivel national deoarece , banuiesc ca acel E din numele dumitale vine de la…EMINESCU , iar priceperea dumitale in materie de pamflete ma indreptateste sa cred din toata constiinta mea in acest fapt 😀 . Iar in al treilea rand…excelent pamfletul , chiar mi-a placut in special ultima parte aia cu http: …si etc . Respect !

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: