Experienta mea cu Logic Compact

De fumat m-am luat pe la 14 anişori când unu` Relu m-a învăţat taina fumatului. În Wc-ul fermei de la Năeni unde eram cazaţi în timpul practicii agricole din liceu. Cât am fost ucenic în prostia asta numită ţigară, fumat, îmi boram şi maţele din mine de scârbă. Totuşi, anturajul, să nu fiu mai `slab` că şmecherii care fumau, nu m-a lăsat să le arunc dracului şi să nu mai pun gura pe ele.

După un timp începusem să simt nevoia să fumez. După alt timp simţeam nevoia să cer ţigări iar după alt timp, să cumpăr. Şi uite aşa am ars nişte bani. De la calmul cu care mă trezeam dimineaţa, dădeam în nervii că nu aveam ţigări la cafea. Când nu are ţigări şi nici bani de ţigări, un fumător se înjoseşte într-atât încât este gata să facă orice pentru 15 lei de ţigări sau cât costă pachetul.
_____________________________________________________________________________

Cum spuneam, timpul trecea, apucasem năravul de a fuma minimun un pachet de ţigări pe zi. Cum soarta nu a fost prea bună cu mine, în sensul că nu prea am fost apt de muncă să-mi câştig minimul pe economie, ajunsesem să cer pomană câte o ţigară la amici dar şi la străini. Când mă rodeau plămânii, eram în stare să iau şi chiştocul de jos.
Cum cu alcoolul am terminat-o de aproximativ zece ani şi având mintea mai limpede, mi-am dat seama cât de josnic am ajuns fiind în stare să mă rog de gestionarul magazinului să-mi dea o ţigară pe datorie. Ok, nu am mai cerut ţigări nici la amici şi nici altcuiva. Dar acest drog m-a făcut să cumpăr tutun de pe internet, din acela la kilogram. Ba chiar să-mi cultiv propria grădina cu tutun. Repet, nu îmi permit să dau aproximativ 500 de lei pe 3 baxuri de ţigări, necesare pentru o lună întreagă.

Nu mai spun cum mirosea la mine în casă cu astfel de marfă. De două ori pe an nevasta trebuia să vopsească pereţii. Nu mai spun cât de galbene erau perdelele de la ferestre. Nu mai spun cât de bâcsite erau toate alea prin casă. Dar nu în ultimul rând cât gunoi se poate face cu tutunul la kilogram, în contextul în care trebuia să îmi fac singur ţigară. Nici cu ţigările din comerţ nu mi-e ruşine. Şi ele degaja miros destul de urât iar ţigara stinsă în scrumieră, şi mai urât.
Ştiu, unii vor spune că „eu nu fumez în casă, ci în bucătărie sau pe balcon”. Nema, văru!` Și în balcon, acelaşi miros groaznic persistă..
Numai că la ţară, iarnă, nu îţi prea dă nasul să ieşi afară dimineaţa, când sudezi vreo 3 ţigări la cafea.

Azi aşa, mâine la fel, până am văzut o ţigară electronică la cineva. Se numeşte Logic Compact şi nu costă mai mult decât kilul de tutun pe care îl cumpărăm. Dacă mai adaugi şi rezervele pentru o lună, se ajunge la în jur de 250 lei. (Dar nu 500 lei cât costă ţigările din comerţ pentru o singură lună). Mi-am pus gând rău pe ea şi am cumpărat-o. Mai jos, încerc să vă descriu prin ce emoţii, etape şi ce gânduri trec fumând Logic Compact. Mai bine spus vapând, pentru că e vorba de o ţigară electronică cu lichid care conţine o cantitate de nicotină, adică dracul care dă dependenţa şi face economia să bubuie. Deci…

Ziua 1

Primesc Logic Compact imediat a doua zi după ce am comandat-o pe site-ul www.logicvapes.ro.
Bucuros nevoie mare dar în acelaşi timp şi emoţionat. Îţi dai seama, e posibil ca acest dispozitiv să-mi schimbe… viaţa. Deschid coletul, toate bune, aranjate frumos. Pe lângă ţigara electronică primesc şi două pachete a câte două capsule cu lichid. Spun că eram emoţionat deoarece am mai încercat un asemenea dispozitiv dar încă de la primul fum am zis că îmi întorc plămânii pe dos. Aşa de rău tuşeam.
Bun, scot dispozitivul şi bag muştiucul, de care este ataşat şi sticluţa cu lichid. Pac, magnetic totul. Cam atât a trebuit să fac. Şi să vapez. Primul fum deblochează dispozitivul. Al doilea vine cu un val de abur uşor aromat a tabac. (Rezervele se pot găsi şi alte încă 3 sau 4 arome) Bun, zic! Uşor, are aromă unei ţigări bune dar… fără fum. Şutul în gât există deci o pot asemăna cu ţigara normală dar cu mai puţine arderi. Mai ales fără arderea buruienii numită tutun.

Ete, na, că tocmai acele arderi îmi lipseau! Fumul obţinut din acele arderi care îmi umfla plămânii de pot respira şi fără mască pe Himalaya sau mai ştiu eu ce deal.: D
Cum dispozitivul l-am primit imediat după ce am fumat o ţigară normală, după două fumuri din Logic Compact nu am mai simţit nevoia să fumez. Pardon, să vapez. Dar asta tocmai pentru că eu eram nicotizat de ultima ţigară cu tutun. Merg să iau prânzul, după care mai trag un abur şi îmi fac două ore de siesta. Mă trezesc! Corpul cere porţia de tutun. Mă uit direct sub măsuţa de lângă pat, acolo unde era cutia de tutun la kilogram şi filtrele. Repede, să fac o penală. Dar le mutasem. Absolut tot, tutun, filtre, aparat de făcut ţigări, scrumieră. Tocmai pentru că ştim că primul pas după ce mă trezesc este să fumez ţigară.

Iau Logic Compact de pe măsuţa şi încep a trage. Unul, două, trei fumuri (pardon, aburi) unul după altul. Au! Mamă, ce am făcut?:)) Ajung la concluzia că nu nicotina da dependenţă cum dă celelalte arderi ale unei ţigări.
Lipsea mirosul de tutun, de aromă de tutun. Adică exact ceea ce miroase cel mai urât la o ţigară. Îmi lipsea, cum am spus, dilatarea plămânilor care se obţinea din inhalarea acelui nenorocit de fum. Bănuiesc că şi de gudron simţeam lipsa.

Aproape că intrasem în panică. Deh, îmi zic, e o schimbare majoră şi trebuie să rezist. „Hai, băiatu`, că poţi!! Trage din electronică şi ia-ţi gândul de la mahorca!”. Mă încurajam singur. Sunt convins că dacă cineva aflat lângă mine în momentul acela încerca să mă încurajeze, clacam, făceam exact contrariul şi aprindeam ţigara cu tutun. Cel mai ok a fost să mă încurajez singur.
Îmi iau vape-ul şi mă duc în grădina să îmi fac de lucru. Mai smulg o buruiană, mai trag un vapor. Vapor de abur, bre, că nu pot trage vapoare pe apă. Sau pot, habar n-am, că nu am încercat. Îl dau afară pe nas, încerc să socializez cu el, să-l cunosc, să ne împăcăm ca doi fraţi. Îmi mai zboară gândul la o penală făcută cu maşina de injectat dar imediat îmi mut gândul la orice altceva.
După ce am vapat vreo 10 minute dar în stil uşor, intru din nou în casă. Şi… îmi trece prin cap să scriu despre paşii pe care îi fac în această tranziţie de la ţigara cu tutun la Logic Compact, aparat de scos aburi.:)) Menţionez că în tot timpul cât am scris despre prima zi, am mai pupat dispozitivul. Şi mai observ că nu mai pute a tutun când vin de afară. Asta e primul plus al Logic Compact, nu mai miroase casă, bucătăria, balconul sau hainele a tutun. Dacă nu am făcut nici o ţigară cu tutun, pot spune că m-am lăsat de fumat de azi la ora 12.

Lucian, 09 Iulie 2019 17:53

Ziua 2

M-am trezit că de obicei, la ora 5. Că majoritatea oamenilor de la ţară (să scriu ţăran este demodat: D), mi-am făcut cafeaua şi cât fierbea apă, gândul mi-a zburat la o mahorcă la kil.
La fel ca şi în ziua trecută, nu am mai găsit cutia cu tutun şi filtrele la locul lor. Imediat mi-am adus aminte de ţigareta electronică. Am băgat-o în gură… şi dă-i pufuri. Bineînţeles, cafeaua nu a mai mers la fel cum mergea cu tutunul dar am făcut o alianţă cafea-aromă de tabac, aşa că a mers până la urmă şi cafeaua. Între orele 5-8 am pufăit cel mai tare, până când corpul şi-a luat doză de nicotină pierdută peste noapte.: D
La ora 6, s-a trezit nevastă-mea şi a aprins o ţigară. Mi s-a părut extraordinar de greţos şi împuţit acel fum.
– Scuză, zice ea, din obişnuinţă.
Am tăcut, deşi discutasem seara trecută să nu mai fumeze aia în casă şi nici măcar în bucătărie. Nu voiam să o supăr, ştiu că lăsatul de ţigară sau discuţia despre lăsatul de acest prost obicei, a stricat şi relaţii.
Oricum, nu mai aveam aceeaşi poftă de ţigară din tutun ca altădată. Am mai pufăit o dată sau de două ori din Logic compact şi am ieşit afară. A trebuit să mă împac cu gândul că din când în când va trebui să mai suport mirosul de ţigară din tutun. Cel mai important pas este, după părerea mea, să te împaci cu gândul că oriunde vei merge e posibil să întâmpini miros de ţigară din tutun. Şi să ai tăria să ignori mirosul, să nu cedezi. Cel mai simplu mod este să scoţi logic Compact şi să vapezi.

La ora 12, mă uit să văd cât a mai rămas din primul rezervor cu lichid, ataşat ieri la ora 12 când a sosit coletul cu dispozitivul. Arată promiţător, undeva la jumătate, puţin mai jos.
La ora 15 s-a descărcat bateria. S-a reîncărcat în ~60 de minute.
Acum e ora 18,50 şi rezervorul e pe terminate. Semn că dintr-un rezervor ajunge aprox. 2 zile de vapat, ţinând cont că m-am trezit la ora 5 şi că am reîncărcat o oră.
Oricum după ora 8 dimineaţa vapatul a fost mai rar. Două trei fumuri şi ocupaţie.
Cred că un aspect foarte important de a trece la vapat sau chiar de a renunţa definitiv la nicotina este ocupaţia şi ambiţia. Îţi dai seama că în acea oră cât s-a reîncărcat simţeam nevoia dar nu am scos dispozitivul din priză.
Mai am 3 rezervoare. Dispozitivul sosit cu 4 rezervoare ar duce aprox. 8 zile. Un pachet cu două rezervoare costă 28 de lei. Împărţit la 4 zile cât poţi vapa din ele, ar ajunge la 6 lei şi ceva pe zi, vapatul. Lunar ar costa undeva în jur de 150 lei. Eh, nu e tocmai 30 de zile ori 17 lei pachetul de ţigări.

Ziua 3

Bună dimineaţa! Chiar că e bună! Nu mi-a mai sărit gândul la ţigară din tutun. Iau un vapor şi mă duc să-mi fac cafeaua. Soţia se trezeşte mai târziu aşa că am timp să mai urmăresc ultimile ştiri pe internet.
Numai că… rezervorul s-a golit. Nu ştiu de ce dracu` dar tot mai scoate abur.:)) Fără aroma, logic! În site-ul locivapes.ro spune că o capsulă (rezervor) ar trebui să echivaleze cu ~2 pachete de tutun. Cum eu fumam un pachet pe zi, asta ar fi însemnat că un rezervor început alaltăieri la ora 12, să-mi ajungă până azi la 12. Însă tot în site spune că… ~. Adică echivalează cu aproximativ 2 pachete de ţigări. Dar dacă fumătorul e turc, posibil să nu-i ajungă decât o zi. Pot spune că mi-a ajuns o zi şi jumătate. Deci, tot e ok.
Am înlocuit rezervorul. Capsula e termenul corect dar îi voi spune rezervor. Diferenţa între capsulă şi rezervor este că rezervorul se poate reîncărca ceea ce la capsulă Logic Compact nu o poţi face.

Belea e ca la ora 9 dimineaţă s-a descărcat şi bateria. Or, în site scrie că poţi să vapezi până la 24 de ore fără reîncărcare. La întrebări frecvente, însă, cineva întreabă câte inhalări poţi face până la epuizarea bateriei? Răspunsul este că poţi face 210 inhalări până la epuizarea bateriei. Acest număr poate varia în funcţie de cum vapezi. Dacă tragi ca şarpele, numărul va scădea. 210 inhalări timp de 24 de ore ar veni cam 8,75 de inhalări pe oră. Asta înseamnă că bateria ar duce 24 de oră dacă te joci, nu inhalezi. Adică tu faci mişto, nu eşti fumător.:)) Or eu, fumam un pachet de ţigări pe zi.
Am făcut aceste calcule pentru a-mi da seama dacă Logic Compact este accesibil pentru oricine. Mă refer la money, vere! Dacă se iese mai ieftin cu vapatul decât cu ţigara normală, cu tutun.
Să vedem câteva statistici:

– Cu reîncărcatul nu e o problemă. Dacă ai o baterie externă la îndemână, o poţi reîncărca şi poţi vapa la locul de muncă sau în deplasare timp de 8-10 ore în condiţia în care nu tragi din ea că şarpele din soacra.

– Pentru un fumător de 1 pachet de ţigări pe zi, o capsula Logic Compact ajunge cel puţin
12 ore de vapat. În cazul meu, o capsulă introdusă ziua la ora 12, am schimbat-o a treia zi la ora 9. Dar în două nopţi de somn nu am vapat.: D Deci o capsulă la 1 zi şi jumătate. Pentru o singură lună va trebui în jur de 20 de capsule.

– Oferta de 6 pachete a câte 2 capsule costă 144 de lei (dată la care s-a scris articolul)
Plus 15 lei transportul prin Fan Curier. Suficiente, atâta timp cât vapezi calm, nu cu nervi de parcă a pierdut Dinamo. Ei oricum pierd.

Avantajele pe care le-am observat eu:

– Nu mai miros toate alea prin casă, inclusiv hainele de pe tine.

– Nu deranjezi pe nimeni. Numai invidioşii!

– Poţi fuma oriunde. Îi poţi da chiar cu fum în faţa celui ce a propus în parlament să nu se mai fumeze în localuri publice.

– Poţi fuma în microbuz, tren sau chiar avion dacă compania permite. Când vezi colegu` de călătorie ca se zvârcoleşte de dorul nicotinei, scoţi Logic Compact, tragi un vapor şi râzi de el. Cu 3 sau 4 dinţi pe care îi ai în gură, nu contează, dar râzi!

– Nu mai inhalezi fumul a `nspe arderi, inclusiv al buruienii numite tutun.

– Simplă de folosit. Nu deschizi pachet, cauţi ţigara sau înjuri „unde plm am pus bricheta?”, „morţii mă-ti de chibrit” etc. Să lăsăm morţii şi părinţii să se odihnească în pace! Scoţi logic compact din buzunar şi vapezi. Mai simplu nu se poate!

Dezavantaje!

– Bateria nu duce chiar aşa mult în contextul în care vapezi des. Şi nici rezerva nu va ţine cât am promis eu sau cei de la Vapes România. Sfatul meu este să aveţi la îndemână o baterie externă încărcată în cazul în care plecaţi mai mult timp undeva unde nu aveţi priză.

– Încă nu pot confirma acest dezavantaj, fiind la numai a 3-a zi de vapat dar de dependenţa de nicotină nu poţi scăpa cu Logic Compact. Foarte probabil dacă se încearcă a „rări” vapatul puţin câte puţin, se va putea renunţa definitiv la nicotină. Sau introducerea capsulelor cu conţinut mai mic de nicotină până la zero.

Sfat!

DACĂ AI SÂNGE ÎN TINE, DEMONSTREAZĂ! TAIE COADA PISICII SCURT ŞI FĂRĂ DREPT DE APEL. NU MAI FUMA DELOC!! NICI LOGIC COMPACT NICI ALTCEVA!

DACĂ NU FUMEZI ŢIGĂRI ŞI VREI SĂ ÎNCERCI SĂ VAPEZI, LAS-O DRACU`! NICOTINA NU-I BUNĂ ŞI CREEAZĂ DEPENDENTĂ! DE CE SĂ ARUNCI BANII PE NICOTINĂ?? MAI BINE MI-I DAI MIE!

PA!

21 Comments

 1. claudiutirdea

  Un articol GENIAL :)). Bv, maine îmi ajunge si mie 😀

  Reply
  1. Lucian (Post author)

   Spor la vapat! 🙂

   Reply
  2. Alexa

   Ce ne facem acum ca le scot de pe piata? Oare de ce le scoate?

   Reply
   1. Lucian (Post author)

    Nu stiu! Nu am auzit inca ca se vor scoate de pe piata.

    Reply
 2. Ada

  Mersi. Acum am luat tigareta si ma ajuta ce ai scris. Sa vapam, zic.

  Reply
  1. Lucian (Post author)

   Gasesti diferenta dintre o tigareta cu tutun si Logic Compact? Spune-ne si noua experienta ta! 🙂

   Reply
   1. Mustafa

    Eu folosesc de 4 luni de Logic vape
    Numa astas am aflat ca capsulele nu poate transporta cu avionul.
    Dupa experienta mea de aruncat 4 cutie ca curs tot.
    Langa asta capsulele ce aramas bun cânt bag in aparat tot curge .
    Astas am scrisa la oficial site al Logic românia. Si am primit dela dela domna Diana Stan.
    explicație de dece curge din capsulă este nu pot transporta prin avion..
    Atunc ce avem de făcut. ?!?!?
    Cânt ajungem la alta tara cumpărăm alt model vapes sau trimitem capsulele prin altfel la locul unde călătorim.
    Asa cu faza asta pierdut mult încredere fata mea.

    Reply
    1. Lucian (Post author)

     Din cate am inteles, nu esti multumit de Logic Compact pentru ca rezervele curg. La incpeut simteam si eu ceva lichid pe limba dar ulterior am descoperit ca nu trebuie sa sufli in rezerva cand tragi. Avem obiceiul ca primul fum sa-l tragem si sa-l dam afara fara al inhala. Daca primul fum il tragi si il dai afara tinand tigareta in gura, asta inseaman ca sufli in ea si automat se face o presiune in rezerva cu lichid.
     Scuza-ma, nu sunt de la Logic Vapes, posibil sa aiba si defecte. Inca o data scuze dar faza cu avionul nu cred ca am inteles-o bine. 🙂
     De aseemenea nu se fumeaza cu tigareta cu rezerva orientata in jos.

     Reply
 3. Pingback: IQOS versus Logic Compact - Lotul Național de Țintar

 4. Ioana

  Hei,eu am patit ca o capsula sa piarda lichid.Am obserat acest lucru inainte sa o introduc in aparat si cum citisem pe site ca daca observ asta sa nu o folosesc, m-am conformat.Intrebarea mea e daca mi o schimba cineva avand in vedere ca e defecta pentru ca din 28 de lei inseamna ca 14 s-au dus pe apa sambetei….

  Reply
  1. Lucian (Post author)

   Buna, Ioana. Chiar daca este vb de o singura capsula, sunt sigur ca ajungeti la o intelegere insa nu stiu cine suporta costul transportului. Poate…ca sa indrepte lucrurile, ti-o vor trimite gratis. Iara ce am gasit in ste-ul lor:
   ”In cazul in care capsulele cu lichid cu nicotina Logic Compact par sa prezinte scurgeri, NU le utiliza. Te rugam contacteaza centrul de Asistenta Clienti 0800 800 400 (gratuit, de luni pana vineri, cu exceptia sarbatorilor legale, in intervalul 09:00 – 18:00), inainte de a ni le returna. In cazul in care lichidul intra in contact cu pielea, spala usor folosind multa/din abundenta apa si sapun. Consulta medicul daca iritatia se extinde sau persista. Te rugam nu ezita sa ne contactezi.”

   Deci poti suna la acel numar si expui problema, calm si fara nervi. Stii ca vorba dulce, mult aduce. 🙂 In caz ca nu ai rezolvat cu ei, imi spui si le fac eu si reclama negativa! 🙂 O seara faina si tot ce iti doresti! Ah, si izolare usoara. 🙂

   Reply
  2. Lucian (Post author)

   Ca fapt divers, esti paramedic? 😀 Da-mi add sau mesaj la adresa https://www.facebook.com/ramon2473 i tinem legatura daca nu ai rezolvat cu ei. iti promit ca le fac si un articol negativ.

   Reply
  3. Alex

   Salut. Ti-o schimba. Suni la relatii clienti, iti vor da o adresa de email unde sa trimiti poze cu capsulele, si vei primi pein FanCurier capsula noua. Tot atunci o predai pe cea veche.
   Mai era varianta sa le lasi la magazinele Inmedio dupa ce ai sunat la relatii cu clienti, dar mai nou nu se mai gasesc in magazine.

   Reply
 5. Ioana

  Si ca sa fie treaba treaba acum se mai si opreste in timp ce trag fum.
  Am vazut ca de la orice capsula macar o picatura tot se scurge in aparat, trebuie curatat si acolo? Sa fie asta motivul pentru care se opreste?

  Reply
  1. Lucian (Post author)

   Dupa un timp de nefolosire, de exemplu nu mai vapezi de seara pana dimineata, aparatul se blocheaza automat. Deci dimineata, primul „fum” activeaza aparatul si se simte un pocnet. Abia cand tragi a doua oara ies aburi. In functie de cat de incarcata este bateria, cantitatea de abur poate mai bigata sau mai putin bogata. Dupa 6 ore de vapat se poate observa o cantitate mai mica de abur ceea ce ne face sa tragem mai mult din ea.
   Aparatul trebuie tinut cat mai mult posibil in pozitie verticala. Iar cand vapezi sa tii partea reicarcabil in jos. Mi s-a intamplat si mie sa ma „curentez” cateodata. Pt ca, fiind curios, mai pun limba pe capsula in timp ce trag. Trebuie evitat asa ceva.
   Ah, cand tragi din aparat cauta ca primul abur sa nu-l sufli inapoi. Noi suntem obisnuiti ca primul fum sa-l pufaim cu tigareta in gura, ceea ce face ca parte din abur sa il suflam inapoi in capsula. Acolo se formeaza o presiune si da ca rezultat eliminarea lichidului. Deci evitam pe cat posibil sa suflam in capsula. Tragi, scoti tigareta din gura, inspiri si expiri. 🙂
   Daca ai achizitionat tigareta de curand, poti suna la acel numar si explici ce probleme intampini.
   Posibil ca multe din capsule sa fie deranjate in timpul transportului, ma refer ca acele capsule se agita in masinile curierilor. Am observat capsule pt Logic Compact si in benzinarii.
   Eu am scris doar experienta mea cu astfel de tigari electronie, nu fac parte din team-ul Logic Vapes. Mi-a placut aceasta tigareta electronica….mi s-a parut mai presus de toate dar se pare ca exista unele probleme si cu ele. 🙂

   Reply
 6. Toni

  cand vad asemenea comentarii ma doare capul, daca vrei sa te lasi de fumat, te lasi si gata…nu mai incerci nimic…este egal cu zero…am 3 tigarete de un an de zile si tot tigari clasice fumez in continuare…o singura rezerva nu-mi ajunge o zi…am incercat tot felul de tigarete electronice si nu au nicio treba cu fumatul clasic…

  Reply
  1. Izabela

   Așa este! Eu mereu am avut dureri de cap și grețuri de la ele și tot la țigări clasice am revenit… dacă vrei să te lași, te lași și gata! Chiar dacă la început depui câteva kg in plus pe tine, pentru că este foarte greu, știm cu toții asta dar cine vrea și își dorește, reușește! Baftă:)) eu una încă nu m-am lăsat btw:)) Domnu’ fie cu voi și cu mine:))

   Reply
 7. Tibor

  M ai convins prin stilul simpatic in care ai scris 👍
  Sincer poti incerca jurnalistica, talent ai

  Reply
  1. Lucian (Post author)

   Multumesc de comentariu sau de „comm” cum e la moda. 🙂
   Nu incercam neaparat sa conving pe cineva. Riscam sa fac reclama la vapat.
   In ceea ce priveste jurnalistica…frate pelin, daca ma apuc de ea, saracesc 10 ziare online. 😀
   Ma bucur ca ti-a placut. In alt articol pe care l-am scris, unde prezentam laxativul natural de la Enel daca nu ma insel, am fost laudat dar in sens negativ. Cum ca „Încă puțin și poți candidat la premii în lătrătura română!”. Nu-i problema, daca se da premiu am bag si acolo! 😀
   http://www.lnt.ro/produs-farmaceutic-natural-de-la-enel/

   Reply
 8. Razvan

  Salut. Incearca tigara electronica voom si lichid liqua traditional. Pentru mine e singurul dispozitiv care m a tinut departe de tigari. Am si logic, doua chiar, dar il folosesc doar si doar pentru backup. Pentru 2 zile cat mi s a stricat voom-ul am fost nevoit sa folosesc logic si pot sa zic ca nu mi-a placut absolut deloc.

  Reply
  1. Lucian (Post author)

   M-am uitat un pic pe Voom. Cat se vapeaza dintr-o rezerva din acel lichid? Ne poti spune mai multe despre aceasta tigareta?

   Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: