Coaliția Facebook

Iar m-a scos din sărite o postare pe Facebook.. Autocorectorul mă corectează și îmi oferă cuvântul Facebook cu literă mare. Păi sigur, e nume de sfânt. Pe Facebook se întâmplă minuni.

Cum ziceam, în postare un tip și o tipă o făceau în vazul lumii. Undeva prin Londra sau cam așa ceva.Sex, păi ce credeați? Spectacol, toată lumea filma.Ba chiar aveau si un lăutar cu acordeon lângă ei. Tipa nu se lasă, adică se lasă și i-o ia și în gură, ca să fie tacâmul complet.

Scârbit de postarea publică dau să comentez:

„Nu va speriati. In curand vom vedea si perechi de gay facand asta chiar la noi in Romania. Fiti de acord cu casatoriile intre gay si o vedem si pe asta.”

O doamnă îmi dă replica:

„Suntem in 2017 si inca sunteti multi care aveti ce aveti cu homosexualii. Eu am prieteni si sunt minunați! Sensibili, creativi si poti conta pe ajutorul lor in orice moment. Ce va deranjează pe voi preferințele lor, nu inteleg. De ce nu sunteti dezgustați de pedofili si maniacii sexuali, aia fac rau!”

Păi, măi nene, măi…nu am nimic cu homosexualii. Deși cred că e o deviație cam nasoală pentru cel mai inteligent animal. Nu am văzut câini canisexuali. Incă nu s-a inventat un cuvânt pentru sexul între doi câini de acelaș sex, pentru că nu s-a întâmplat. Nu s-a văzut așa ceva. Așa că îl inventez io. 😀

Cum ziceam, nu am nimic cu homosexualii, nu m-au deranjat cu nimic. Dar nu admit să-i văd ținându-se de mână sau sărutându-se. Darmite să facă și sex în public.

Nu de alta dar avem și noi copii. Tineri și adolescenți. Cu hormonii lor zburdalnici, știți voi. Și în lipsă de o parteneră, de o relație normală între bărbat și femeie, ar lua exemplu de la acești homosexuali și mai mult ca sigur vor încerca și ei.

Și își vor distruge viitorul. Noțiunea de familie normală și de a avea și ei copii lor se va duce pe apa Sâmbetei. Tu ca părinte, cum ai reacționa dacă ar veni băiatul  sau fata ta acasă și ți-ar zice: „ Tată, m-am îndrăgostit de o persoană de același sex. vrem să ne căsătorim”?

Mai bine vii la mine să îți dau o teslă în cap.

Mai ai speranțe să îți vezi nepoțeii? Să pozezi cu copilul copilului tău? Să fii fericit la bătrânele și să îți legeni pe brațe roadele muncii tale de o viață întreagă?

Eu nu cred!

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.