4K Stogram – Instagram downloader gratis… și nu prea

4K Stogram
Descarcă galerii Instagram cît ai zice "Ip"

Da, recunosc, e o mică momeală în titlu – după cum se poate vedea în imaginea de mai sus, varianta gratis are limitări. Cu ceva luni în urmă, limitarea la doar 100 de posturi încă nu exista, dar trebuie să motiveze și ei utilizatorii variantei gratis să dea un ban pentru a da jos întreaga colecție de poze și clipuri video a Deliei de pe Instagram, nu? Unde mai pui că programul poate fi folosit și pentru a reîmprospăta în mod constant conținutul descărcat de pe un anume profil dar mai ales pentru a urmări mai multe conturi simultan!

Înainte de a mai zice două-trei lucruri despre 4K Stogram, trebuie să dau o veste proastă celor ce nu se împacă cu limba principală a corporatriștilor lui Soroș sau cu cele secundare, inclusiv chineza — programul ăsta nu e disponibil în română. Cum omul pînă crapă învață, nu ar strica să mai învățați o limbă nouă — sau măcar să chemați un văr, că doar italiana și spaniola sînt ambele disponibile.

Două elemente esențiale legate de 4K Stogram și utilizarea lui:

Mai mult decît posturile Instagram aferente unui profil anume, 4K Stogram poate fi folosit pentru a descărca imagini sau clipuri după haștag sau locație.

Poate fi folosit și pentru salvarea/restaurarea a tot ceea ce ține de contul propriu de Instagram.

E disponibil pentru sistemele de operare Windows, macOS, dar și Ubuntu (oficial, pentru că neoficial sînt sigur că merge și cu alte distribuții Linux).

O licență personală pe viață e sub 12 epuroi, una care permite utilizarea în scopuri comerciale e aproape 36, iar pachetul care conține și celelalte două aplicații 4K — pentru descărcat clipuri și pentru conversie a clipurilor YouTube în MP3, despre ele vom discuta altă dată — vine la un preț excelent de doar 23.8 epuroi (trei licențe personale, nu pentru uz comercial).

https://www.4kdownload.com/products/product-stogram/?r=free_license

P.S. La eventuala solicitare a publicului aș putea reveni cu un scurt tutorial video. Dacă mă rugați frumos, chiar mai multe. 😉

5 Comments

 1. Marian

  Domn’ inginer , Luciane , Lucian Elvis Peiu jura-te ca , daca in urma cu vreo treizeci de ani , ti-ar fi spus cineva ca-i posibil sa castigi bani an gross stand acasa in fatza unei masinarii IT { caci asta este si laptopul si telefoanele alea inteligente } , si prezentand doritorilor fotografii cu tine , fotografii pentru care aia s a si plateasca pentru curiozitatea de-a le vedea nu l-ai fi injurat pe ala de mortii ma-sii !!!!!!!!!! P.S. Chiar n-am sa te rog frumos { cum ar fi daca te-asi ruga…urat ??? } sa postezi acel tutorial video : sunt satul de ce stiu deja despre asta .

  Reply
  1. Lucian

   Salut! Articolul cu 4K Stogram Instagram Downloader este semnat de un prieten, de fapt initatorul acestui site.
   Da, in urma cu 30 de ani nici nu aveam cum sa banuiesc ceva, aveam doar 18 ani atunci si ma ocupam cu gagicile. :))

   Reply
 2. KodrutZ (Post author)

  Patron, breh! Bo$$. Propitar. Boier. Împărat! Stăpîn. Nu inițiator! 😛
  În altă ordine de idei, domnule Marian, nu postez nici un tutorial. Legat de banii din online… ar fi foarte multe de povestit dar poate o să dedic o serie de articole doar acestui subiect.

  Reply
  1. Marian

   @ KodrutZ
   (Post author) Scuze pentru faptul ca , abia acum am reusit sa trec p-aci . Ei , lasa , lasa c-al stiu pe Chinezu si daca nici asta n-a facut bani din online atunci , CINE ?

   Reply
 3. KodrutZ (Post author)

  Nici o grabă, că nici noi nu rupem cu frecvența de publicare cînd vine vorba de conținut nou. Nu că n-ar fi destui români care fac bani din online, însă mulți dintre ei nu-s vizibili… și cred că majoritatea, ca și mine, au treabă mai mult cu sectorul de limbă engleză. Voila – https://muckrack.com/codrut-nistor

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: