Zi și tu!

Pentru Marian!

Pentru Marian, prietenul meu online. Marian, amicul meu nevăzut, aidoma lui Hristos care s-a arătat numai elevilor lui și care au zis altora care căscau gura numai la muieri: „Bă, chiar există! Numa` că voi nu l-ați văzut!” Măcar el îmi citeşte articolele şi mă ocărăşte ori de câte ori i se pare că delirez.

Păi, mai Mariane, am ajuns în Buzău de câteva luni. Până m-am instalat, până m-am acomodat, una-alta… n-am avut timp şi dispoziţia necesară să mai scriu. Şi… nu prea mai am ce. Doar ştii că eu excelez în amintiri reale. Şi… iar „şi”, nu prea mai sunt.
Voiai să ştii cu orice preţ cum mai sunt, cum o mai duc la sormea… care mai e viaţa mea. Înainte să comentezi după ce citeşti articolul, încearcă să te calmezi. Ştiu că te trezeşti în miez de noapte, când doar aia neagră şi cu glugă umblă pe străzi fără să se lege nimeni de ea că nu are voie după ora 22. Căută să îmi citeşti articolele când nu ai dureri. Ştii, durerile mereu mi-au făcut probleme. Fie dureri de cap sau de suflet, niciodată nu m-au ajutat în a conversa cu atâta patos şi bună dispoziţie cu cineva.

Da, măi, Mariane, am aflu în Buzău. Şi nu orice Buzău, ăla pe care îl ştii tu. Ci în Buzăul de suflet, unde am luat-o pe cocoaşa de la sormea încă din clasa a şaptea şi până când am plecat spre părinţi să am grijă de ei. Am luat-o pe cocoaşă în numele ştiinţei şi spre educaţia mea.
Mă, nu ştiu dacă altcineva se întorcea acolo unde a fost tras de urechi sistematic ca să înveţe carte. Însă, eu m-am întors. Să am grijă de sora mea, astăzi ajunsă la vârsta de 65 de ani şi cu coloana ruptă şi plină de ciocuri de la „contabilitate”, ocupaţie care o practică de când a ieşit de pe băncile şcolii de la „Pomul Verde”. Nu ştii de pomul ăla? Atunci caută, ai relaţii printre barosani. Un singur apel şi şi 5 minute eşti informat.:) Nu aveam cu să nu mă duc!

Mă, aşa baftă am avut în viaţă, încât de când am ieşit din liceu tot am grijă de bolnavi. Poate am scris despre părinţii mei căzuţi la pat, amândoi cu pareză. Şi pt că nu aveam destui bolnavi şi pământ de lucrat, mi-a mai dat-o d-zeu şi pe bunică-mea. Tot la pat. Noroc că era aproape de casa părintească, trebuia numai să urc un deal să ajung la ea. Şi să o îngrijesc şi pe dânsa.

Rând pe rând, au decedat toţi 3. Însă de-a lungul florii tinereții mele. Iar eu am fost lângă ei. Mereu! Puteam pleca în Turcia (de fapt am fost) în anii ăia când teapa turcească era la modă, puteam pleca în Grecia sau ţările vestice să mă umplu de bani, vile şi case de vacanţe, dar n-am vrut, mai Mariane. Am crezut de cuviinţă să stau să îi aduc eu un pahar de apa mamei paralizate în aşa hal încât nu mai mişca deloc de la gât în jos. Păi, nu? La câtă şcoala am eu, măcar şofer pe comunitate mă făcea şi iaca, 3000 de euro pe lună şi doi bani nu dădeam pe părinţii din azil. Zi şi tu! Că aşa am auzit, ca şoferii pe comunitate mănâncă euroi pe pâine, au câte o amantă la fiecare sută de km. No? Au ajuns ciobanii (nu mint) şoferi pe comunitate şi să nu ajung eu, mai Mariane??
Dar n-am vrut! Aveam părinți de îngrijit.

Şi cum spuneam, după ce s-au dus ai mei, am răsuflat uşurat. Vorba nepoatei din partea surorii: „Gata Luci, aţi scăpat toţi!”
Bun, mi-am văzut de treaba mea, adică cum ştii, doar ca la timpul ăla mi-am dat frumuşel pământul în arenda, mi-am luat câteva automate să nu mai chinui ca nebunul. Şti tu, o maşină la a doua. De spălat, măi, Mariane, crezi că îmi mai ardea de văzut ziduri dărâmate prin Grecia sau să mă duc la Athos să mă rog după câte am pătimit. Zi şi tu! No, m-am liniştit şi mi-am zis în gând, „Lucică, asta ţi-a fost scopul pe pământ. L-ai îndeplinit, pune mâna şi însoară-te, ca de femei nu ai avut parte”. Bun, restul îl ştii” După două luni de relax, mi-a mai dat D-zeu alt stres ca să nu cumva să mă acomodez cu prea mult bine. După 7 ani, m-a scăpat tot el, D-zeu şi de stresul ăsta. Sau cred că m-a scăpat celalalt, că era mai tânăr ca ea cu 9 ani… mă rog!

Şi ca să fie viaţa cum mi-o visam, mă cheamă dormea la ea. Că e singură şi să să fim frate lângă sora. Bun! Dar ce să fac eu într-un oraş ca Buzău când eu eram obişnuit la jug?? Am stat o săptămână, am stat două, m-am plimbat prin oraş şi apoi… închis între 4 pereţi. Acum să luăm adevărul, nu ai ce căuta prin oraş fără să cheltui bani. Mă refer la noi pensionării.
Aşa că din toată sărăcia, mi-am luat o casă la ţară, undeva f apropiat de Buzău. Unde? Nu spun, Mariane! Vrei să ştii prea multe! Ha, ha, ha! Acum chiar că nu îţi spun! Sau poate am spus în vreun articol şi mă prinzi. Sau poate afli graţie pilelor tale pe la serviciul de informaţii.: SIE, DIE si MIE. 😀

Ştiu, eşti în dezacord cu ceea ce am făcut. Dar asta a fost stilul meu de trăi, să dau la păsări şi porci, să am liniştea pe care mi-am dorit-o! Dar ştii, o dată ce soarta sau mai bine zis sarcina mea în viaţă a fost să am grijă de bolnavi, D-zeu sau cine e responsabil cu sarcinile, mi-o dă, parcă văd, şi pe sor-mea în îngrijire.Cât de curând. Ţi-am scris mai sus ca şi ea e ruptă de spate, face drumuri săptămânal la Bucureşti, pe la medici, pe la cabinete de nu ştiu ce şedinţe de terapie. E ruptă, măi, Mariane, de spate. Şi nu se lăsă, mai lucrează încă la firma ei individuală de contabilitate. De ce?? Păi… nu poate sta locului. Aia a făcut o viaţă întreagă. I-am zis, dar stai calmă şi tu! Şi ce să fac, zice ea, să staaaaauuuu, toată ziua?

Păi, zi şi tu mai, Mariane, ce păcate am făcut eu într-o viaţă anterioară? Îţi dai seama, 3 bolnavi+1 care e pe vine. Crezi că am avut o viaţă normală ca toţi oamenii? Plus unde mai pui că sunt surd total. Sau nu ştiai? Port un aparat auditiv dar nici ăla nu mă ajuta decât 50%. Restul citesc pe buze.
Țin minte că vorbeam cu un amic și mi se terminase bateria de la aparatul auditiv. Nu mai auzeam nimic. Nu îmi rămânea decăt să dau din cap afirmativ și, din când în când să scot câte un „aha” din gură. În stația de microbuz sosise o tipă mișto și o admiram din toți ăia 70 de kile inclusiv ăla micu. Amicul plecase de ceva timp și eu tot dădeam din cap si mai ziceam câte un „aha”. Un copil se uita cu gura căscată la mine în timp ce o babă își făcea cruce. Și eu de colo: „Da` cine-a murit, bre? Sau bate clopotul?”

În armată auzeam cât de cât, adică ai citit şi articolele alea în care am scris că am dat ca să fac armată. Nu m-am ascuns. Acum îţi dai seama? Şi cum se face că eu, în toţi anii ăştia nu am avut nimic? Sunt sănătos beton! Cu excepţia când de atâta stres am vrut să mă răcoresc cu un coniac la cârciumă, acum vreo 14 ani.

Nu ştiu ce dracu au pus aia în coniac că nu am mai putut dormi 1 săptămâna şi am ajuns pe la Săpoca o lună de zile. Doctora de acolo a tras concluzia:” La stresul pe care l-ai avut, îţi mai trebuia un fond ca să ajungi la mine. Adică băutură. Dar mai bine că s-a întâmplat aşa.” De atunci, şi pisatul îmi miroase a apă minerală. Am călcat alcoolul în picioare. Nah, zi şi tu!! Nici cu o bere nu mă pot desfăta.

Acum sunt la ţară, în Buzău. Ţi-am zis că nu pot scoate ţăranul din mine dar mă mulez şi pe orăşean. Stau 5 zile la ţară, două la oraş. Găsesc activitatea în gospodărie f interesantă, mai ales că acum am alte condiţii. Mult mai bune, te-ai prins.
Numai că, lipseşte acel ceva. Ştii, se mai trezeşte ăla micu din când în când şi m-am săturat să îl bat, să îl cert… are nevoie de o femeie. Să stea cât vrea. Până se culca ăla micu şi uită.:) Hai că te-ai prins.
Cât am timp liber, navighez pe internet. Socializez, aşa cum mi-a recomandat doctoriţa. Ştii ce mi-a zis? Dacă la cârciumă nu vrei să socializezi că nu auzi bine, atunci ia-ţi net şi socializezi cu alţii. Numai că, cu cine vreau eu să socializez nu are facebook, că l-a prins babuşca că socializa cu nişte mândre care îi ofereau nu ştiu ce dulciuri şi şi-a închis Facebook-ul pentru a salva onoarea familiei. Bine, mă!! Ţi-o fac eu!

Aşa! Şi cum spuneam, am găsit, Mariane, o cunoștinșță. Era online. E singură. Ne cunoşteam, deci nu mai aveam nevoie de noţiuni introductive şi am trecut la atac. Nooo! No, Mariane, ea nu mai vrea bărbat, vrea să se plimbe prin Europa. Plm, că eu nu m-aş duce mai mult de 50 de km mai departe de Buzău. Dar, de ce te-ai suparat în halul ăsta pe barbați, fată, indrăznesc să o întreb. – Dă-l dracu, zice, am ținut unul care, cică, dacă nu pornește mașina, să îi dau la manivelă. Woow, păi toate mașinile vor să îi dai la manivelă, zic. Știi ce mi-a raspuns? „du-vă dracu` cu tot neamul vostru! Nu știu dacă mi-a blestemat și nepoții și copiii lor. Deci, exclus, nu eram pe aceeaşi linie! Asta e democraţia, Mariane. Asta s-a vrut de la început. Libertate! Mă rog, majoritatea, tu nu!

Altfel, ies pe afară, mă duc pe la magazin pt strictul necesar şi în weekend o tăi la Buzău. Mă, ştii ce mi-a băgat în cap tot o femeie dar familistă? Caută, mă, o fată pe matrimoniale!
Şi unde îşi face Lucian cont pe matrimoniale. Şi dă-i şi completează profilul, să vadă iapa ce bărbat sunt şi ce calităţi am. Completez acolo data naşterii, culoarea ochilor, culoare părului, înălţimea, ce venit am, ce animale de companie deţin, orientarea sexuală, să se uite viitoarea mireasă ce băiat bun a găsit. Şi ce caut? Femeie virgină sau olărita? Văduvă sau alungată?
Ok, la fel completează şi ceilalţi useri, în cazul meu femeile.

După ce am făcut toate astea, caut o bunăciune de vârsta apropiată. Nu avea cum să fie virgină sau necăsătorită niciodată, e clar! Dau la una… cauta bărbaţi cu greutatea între 80-110 kg cu venit cuprins între 1200-2400 de euro. Cred că greşise piaţa de animale cu matrimonialele. Ea fiind profesoare, slabă moartă şi îi plăcea să citească cărţi. La categoria „pe ce dai banii?”, completase că le da pe cărţi şi călătorii. Măi, Mariane, asta ce caută, de fapt? Unde plm să mă pun pe drumuri cu nebuna asta? Zi şi tu! Plus că că nu am minimul de finanţe dorit de ea. Profesoare! Adică are vreo 10 mil salariu şi cauta un bou. Lol, exclus!

Dau mai jos în site şi îmi apare una care credeam că se mulează pe ce vreau eu, adică ceva potrivire. No, hai să îi scriu un mesaj: ”Bună, ce mai faci, eşti bine? Scuză-mi îndrăzneală, sunt nou pe aici!” Până am scris cuvintele astea, mi-a luat vreo juma de oră. Nu voiam să o dau în bară de la început. Bun! Dau să apăs tastă Enter să se ducă mesajul la tipă. Hop, îmi apare o casetă unde eram anunţat că dacă vreau să conversez cu tipa îmi trebuie abonament. Să mor de râs! Sau de plâns! 12 euro lunar. Exclus, îndrept mausul spre X să închid site-ul. Ce crezi? O nouă casetă îmi apare, unde eram anunţat că „Lucian, sparge gheaţa! Trimite un mesaj instant la 100 de utilizatori, în mod gratuit.”

Măi, să fie! Scriu un „Bună, ce faci?”, trimit şi închid site-ul. Numai ei ştiu cei 100 de utilizatori. Dau să ies afară să mă calmez cu un fum, pac, zbârnăie telefonul că am email.
Deschid email-ul, găsesc un mesaj de la o anume DaniSorina. Hop, zic, adică Daniela Sorina. Bineînţeles că să citesc mesajul trebuie să mă loghez din nou în cont. Mai întâi să mă uit la profilul fetei să văd ce e de ea. Măi, Mariane, am şters contul de matrimoniale. DaniSorina era de fapt Daniel. Fără A. Şi era, adică este bisexual.

Zi, mă, Mariane şi tu, dacă Dzeu asta nu m-a pus la prea multe încercări. Mă bătea gândul să mă duc la un popă să îi dau 200-300 de lei să îmi spună ce am fost eu în viaţa anterioară şi ce crime am făcut de râde sfântul ăsta în halul ăsta de mine.
Acum mă gândeam la fosta colega care îmi spunea că nu mai vrea bărbaţi, că vrea să se plimbe puţin prin Europa. Cred că nici eu nu mai vreau femei. Apăi, când să găsesc una, îmi dă un bisexual, zi şi tu! Nu-i bătaie de joc??
Aşa să ştii mai, Mariane! Asta sunt, asta mi-a fost traiul. Şi, mai ziceai într-un comentariu ca cam venit la sormea şi am infirmieră. Poate infirm! Poate invers. Păi se poate aşa ceva? Zi şi tu!

P. S. Nah, ți-o arăt pe DaniSorina să nu crezi că fac mișto. In noaptea asta dorm cu lumina aprinsă. Deja ma dor fesele cat le-am strâns. Păi nu-i așa? Doamne ferește, Mariane! Nu-mi trebe! 😀

Nu este disponibilă nicio descriere.12 Comments

 1. Marian

  Bai cretinule , pai cand iti spuneam eu ca ai talent… PUBLICA IDIOTULE ACEASTA POSTARE IN PRESA { aia care ma exista in Buzau } SI-TI SPUN CA , IN BUZAU LOCUIESTE SI GEORGIANA ARSENE …NEVASTA LUI GELU VOICAN VOICULESCU CARE , ARE INCLUSIV RUBRICA LA ZIARUL DE BUZAU….AFARA DE BLOGU-I PERSONAL : ” IN PRIMA LINIE ” . 🙂 AI DREPTATE …MAI SPION DECAT MINE… NU PREA GASESTI USOR IN ONLINE 😀 !!! PUBLICA CRETINULE SI-TI GARANTEZ CA-TI VA FI MAI BINE . Ia legatura cu Georgiana Arsene si ai sa vezi ca , n-are sa-ti para rau ti-o spune cititorul frecvent al povestilor tale si…stiu ce spun .Cat despre ” Sorina ” …am luat plasa asta nu in Italia sau ANGLEA cum ti-ai putea inchipuii ci , fix in buricul targului , la Unirii in statia d e metrou in plin Bucuresti si asta in urma cu doar vreo cinsprezece ani si probabil doar faptul c-au intervenit niste ” comunitari ” { nu politzai cum ti-ai putea inchipui ci…bagabonti ce-si duceau zilele pe-acolo } m-au salvat de la rusinea de-a lua in mana un…carnat si nu o pasarica .Deci , vezi ca-s mai vechi si mai patzit in d’astea Luciane ! Explicabil , sant si mai batran { imbatranit in rele dupa zicerile babei mele } si-n plus , nu uita : SUNT BUCURESTEAN adica….CAPITALIST ! 🙂 P.S. Azi si aseara de fapt , m-am distrat recitindu-ti scrierile si , iarasi te-ndemn : PUBLICA BOULE , PUBLICA !!! M-ai facut sa incalc rigorile Postului asa inca , pe tine au s a cada pacatele !

  Reply
  1. Lucian (Post author)

   Mariane,Mariane! Sa fii tu mesia care ma scoate din linistea patrunzatoare cu care m-am invatat si sa ma dai pe mana sefilor de ziar? Pai tu iti dai seama ca daca sunt cumva tintit de ziare, mai ales de ziarul sotiei dlui Voican Voiculescu, trebuie sa am tastatura de rezerva la laptop in caz ca una i-a foc?
   In general ziarele nu cauta povesti REALE din viata unui om, chit ca sunt scrise in mod mai comic, sa mai descretesc fruntile si sa mai uite lumea de amarul din prezent. Ziarele au oamenii lor care scriu ceea ce doresc cititorii. Adica barfa. Cat mai multa, despre politiceni, covid si ce mai e la moda.
   Nu am cum lua legatura cu doamna Voiculescu, banuiesc ca asa o cheama. Si chiar daca ma duc la sediul ziarului, mi-e sa nu ma fac de ras cu ceea ce scriu. Eu sunt mai sensibil si voi purta rusinea pana mor. Nici iarba nu o sa creasca pe mormantul meu, de rusine. Aia e, cine ma vrrea, sa ma descopere. Doar stii ca tot ce am scris, cu putine exceptii sunt intamplari din viata reala. Iar in ultimul articol mi-am dezvaluit viata, presarand note de unor. Imi era teama sa nu cumva sa izbucnesti in plans. 😀 Asta mi-a fost viata, pe asta o scriu. Multa sanatate!

   Reply
   1. Marian

    Daca si asta pe care-ai scris-o in 18/03 poate sa descreteasca fruntea cuiva atunci…da’ eu zic ca-i taman invers ! ” Si chiar daca ma duc la sediul ziarului, mi-e sa nu ma fac de ras cu ceea ce scriu. ” Nici macar n-ai gandit sa-ncerci si ti-e frica ! ” Eu sunt mai sensibil si voi purta rusinea pana mor. Nici iarba nu o sa creasca pe mormantul meu, de rusine. ” Pai bine omule dar , nu sti nici macar atata lucru ca , de regula aia de-s inca in viata curatza de ierburi mormintele alora ce s-au dus deja si-i si injura copios ca n-au avut grije sa indeparteze buruienile de pe locul asezat la umbra si verdeatza ?Iar tu iti faci griji ca…n-are sa-ti mai creasca iarba pe…movila ??? 🙁 Ti-am spus clar : GEORGIANA ARSENE , fie la ziarul de Buzau fie pe blogu-i personal . De altfel , asa cum ti-am mai spus , am rugat-o IERI sa -ti caute si sa-ti citeasca povestirile de pe blogul tau insa , du-te omule si …help you’r self iar chestia cu ” Aia e, cine ma vrrea, sa ma descopere. ” las-o balta ca nu esti vreo dama de shantan !!! ” Imi era teama sa nu cumva sa izbucnesti in plans. 😀 ” Ai sa razi insa… nici mult nu mai aveam , mai ales ca textul dumitale , seamana fix cu ” textul ” vietii mele . 🙁 P.S. ” Asta mi-a fost viata, pe asta o scriu. ” daca ar fi fost doar viata ta…mare paguba chiar n-ar fi fost insa , asa cum am mai spus , este vorba despre milioane de vieti romanesti ce-au avut parte de-o viata fix ca a ta Luciane !P.P.S. caut-o ma pe Georgiana Arsene { ma-ndoiesc d e faptul ca la ziar ai spune cineva doamna Voiculescu desii…stiu cu totii ce hram poarta } fie la Ziarul de Buzau fie pe blogul ei . Macar incearca si lasa dracului grijile ierbii ce n-are sa-ti mai creasca pe movila . 🙁 Mi-ai stricat ziua pe cinstea mea !!! 🙁 🙁 🙁

    Reply
    1. Lucian (Post author)

     Da, multumesc pt recomandare. Dupa cate vad cineva si-a petrecut ceva timp ieri, cititnd sau macar rasfoind apropate tot ce am scris.
     Ma indoiesc, insa, ca in site-urile si ziarele de politica si propaganda, articolele mele sa isi aiba vreun loc.
     Am rasfoit si eu internetul un pic si am gasit site-ul Georgianei. Sa scriu mai mult e putin…nu stiu cum. De ce? Pt ca sunt o gramada de…oameni care cred ca Sputnik, este o publicatie de propaganda ruseasca. Asa si e! De ce sa ne ascundem dupa deget. Insa nici o data nu vor intelege ca UE ne-a facut mai mult rau decat bine.
     M-am plimbat prin Buzau azi, pana acum, cand a inceput din nou ploaia. Una deasa, marunta si rece. Ca la rusi! Pff!

     Reply
     1. Marian

      Propaganda ruseasca , propaganda ruseasca , ati inebunit cu totii zau asa ! Mai frate dar despre propaganda nemteasca sau ce frantuzeasca { nu mai vorbesc de cea old fashion americana } , despre aia nu vorbeste chiar nimeni ? Chiar toata lumea a uitat acea propaganda de la Radio Free Europa din Decembrie 1989 cand se anuntzau 60.000 la Timisoara ? Aia nu era propaganda ? Pai in afara de noi romanii neinformati sau ” informati ” de pe la Europa Libera , doar niste imbecili notorii isi puteau inchipuii ca-n afara de-o curva bolnava de sculament , iti da cineva ceva , adica inclusiv ” d’aia ” de la aia cu sculamentu’ , pe degeaba . Dorinta noastra de schimbare , de libertate { majoriattea habar n-aveau ce-i aia libertate } a fost speculata si , cum in cadrul intalnirilor dintre aia cu d’alea babane se tot vorbea despre o noua reimpartire a zonelor d e influenta …ne-au luat si pe noi in calcul .Si cum nu exista nimic in lumea asta care sa nu se bazeze pe capital , evident ca ,” ne-au ajutat ” .Nu mai exista doar propaganda ruseasca ci doar PROPAGANDA iar asta are acum si numele altor state in compozitie : PROPAGANDA NEMTEASCA , PROPAGANDA ENGLEZEASCA , PROPAGANDA FRANTUZEASCA , ITALIENEASCA SI NEO-MARXISTA , LGBT SI…care-o mai fi deci , scoateti din cap aiurelile ! Cauta-i blogul ” In Prima Linie ” plimba-te putzin printre paginile ei si dupa aia …mai vorbeste de spre ” propaganda ” SPUTNIK . P.S. Sa sti de la mine faptul ca SPUTNIK este printre putinele care anuntza ce se-ntampla in Romania …chiar inainte sa se intample ! 🙂 😀

     2. Lucian (Post author)

      Asa e, ai dreptate! M-am uitat peste tot. Politica nu e de mine. Eu mai scriu despre politicieni si altii doar ceea ce vad eu. Nu am zis ca propaganda ruseasca e rea sau ca rusii…nu stiu ce. Tot ce stiu este ca libertaeta asta si…da, democratia a fost prost inteleasa si aplicata in folosul altora. Care au venit cu norme si conditii de primire in UE, deh, lumea vedea numai masini straine si produse frumos ambalate si viata ca-n filme, vere! . Altceva nu a vazut. Somerii, boli, saracia, clase sociale, bataie de joc.
      Omule, eu nu ma leg de femeie ca scaiul de oaie. Ma refeream ca dansa scrie altceva, nu povesti din copilarie. 😀

    2. Lucian (Post author)

     Zici ca ti-am stricat ziua cu ultimul articol? Zici ca sunt altii nspe milioane care au trait la fel ca mine? Asta e articol sa iti stric ziua, mai Mairane? Nici pe departe! Daca iti scriu unul, din viata mea, o sa plangi o saptamana. Am incercat sa dau o nota umoristica la majoritatea articolelor pt ca asa imi este firea. Mai glumeata. In fine, te las sanatos. Ba, ma faci sa fac free chat pe aici.

     Reply
     1. Marian

      Luciane , faci pe chinezu’ ? Pai ce , eu te-am indemnat sa te bagi la stapan , te-am indemnat sau ti-am propus sa te bagi sluga la darloaga cu-n salariu evident mai baban decat pensia ta ? ” Eu mai scriu despre politicieni si altii doar ceea ce vad eu.” Fix asta sau si despre asta scrie si Georgiana Arsene si-n Ziarul de Buzau si pe blogu-i personal :
      ” În Prima Linie
      Șoșoacă – omul spectacol sau politicianul sfătuit prost? ” Iar acest exemplu este doar unul dintre multele despre acre-a scris de cand o bantui eu .
      Vrei sa-ti spun ca o postare de-a ta pe aceasta tema ar bate-o de la distantza pe-a ei ? Etete al dracului…buzoian ! O noapte cat mai buna-ti doresc sa ai { se spune ca ” noaptea-i un sfetnic bun ” } , plus o saptamana viitoare de la excelent in sus !

 2. Marian

  Sa nu uit sau , inainte sa uit : ACEASTA ESTE PRINTRE CELE MAI TRISTE , MAI TULBURATOARE DINTRE POSTARILE TALE { DECI , PRINTRE CELE MAI BUNE , MAI ADEVARTE , MAI PORNITE DIN INIMA } SI…AU MAI FOST VREO DOUA SAU CHIAR TREI INSA ASTA , BATE LA CUR CAM TOT . PUBLICA FRAIERE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙁

  Reply
 3. Marian

  „Bă, chiar există! Numa` că voi nu l-ați văzut!” Ai dreptate cu-n singur amendament : era vorba despre acel 4 Octombrie 1957 si…chiar exista numa’ ca nu-l vedeam noi prostii , dar … ERA ACOLO SI NE ARATA CALEA C-ALTMINTERI … DRACU NE LUA DACA N-O URMAM ! 🙁 P.S. Pai ce , te-am pus eu sa-ti faci cont pe…matrimoniale , te dadeau banii afara pe ushe cumva ? Asta , mai mult pentru ati arata ca , la fel ca de fiecare data , nu doar ca citesc textul insa , il si analizez …chiar cu riscul de-a deranja cateodata cu parerile mele .Ia legatura cu Georgiana Arsene asa cum te-am sfatuit { de altfel i-am dat deja un link referitor la postarile tale } si dupa aioa…trage singur concluziile . Pe mine chiar nu ma deranjaza sa ma faci nemuritor, macar pe blogu-ti !

  Reply
 4. Marian

  BRAVO MÀ ! A dat Dumnezeu sa m-asculti !!!!!!!!!!!!P.S. Am observat ca-ti apreciaza comentariile iar asta se vede si fara binoclu prin insasi faptul ca-ti raspunde aproape instantaneu si intotdeauna . De obicei… n-o prea face asa incat , incearca sa inchegi ceva cu , parerile dumitale despre politica si politicieni : astea-s bine primite .Nu uita ca esti buzoian ca si ea si … Marcel Ciolacu de altfel !

  Reply
  1. Lucian (Post author)

   Am citit cateva articole din site-ul Georgianei. Unele…ma depasesc, recunosc. Altele sunt f bune si ma mulez pe ele. Iar alte articole sunt exact ceea ce voiam sa scriu. Numai ca diferenta este ca eu scriu in cuvinte usor de inteles, pentru toti cei ce citesc. Pacat, insa, ca nu se mai citesc articole de genul pe care le scriu ci numai cele ce pun sangele in miscare, care induc in eroare, care nasc caintradictii, de actualizate sau ceva legat de Sosoaca si Antena 3.

   Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: