Securizați pozele din Facebook

Am mai scris și în alt articol despre impactul rețelelor de socializare. Astăzi am vrut să scriu exclusiv părinților care au fost binecuvântați cu copii. .

Nu mai postați poze cu copii dvs.  Căutați cât de mult posibil să nu dați acces copiilor în rahatul ăsta de Facebook și alte rețele de socializare. Îi strică. La sigur. Nu vor avea liniște nici să manânce masa de prânz. Nu mai zic că nu vor mai învăța nimic.

Mai mult, după cum se vede în poza de mai sus, oricine poate descărca orice poză postată public, o  poate edita, modifica și posta în nu știu ce site.

Dacă, totuși, doriți să urcați poze în Facebook, setați confidențialitatea doar pentru dvs. Le arătați numai cui doriti.

Fotografia este postată pe un grup de umor 18+.

5 Comments

 1. Alin

  Foarte buna initiativa ta

  Reply
 2. Lucian

  Stiu ca e buna. Pacat ca nu se citeste si nimeni nu ia masuri. Tind sa cred ca nu toti stiu ca pozele din Facebook se pot descarca. Nu toti stiu sa isi ia o masura de securitate si nu toti inteleg ce e securitatea. Intr-o lume in care Facebook a intrat in toate casele…mi se pare naspa sa nu iti iei o masura de securitate.

  Reply
 3. Anonim

  Cum o cheama pe facebook

  Reply
  1. Lucian (Post author)

   Nu stiu! Poza o gasisem pe Facebook, ca postare.

   Reply
 4. Dana

  Poza nu era pe un cont public. A fost postată pe un cont privat și apoi furată de un pedofil. S-a adăugat textul ăla și apoi toată lumea a distribuit că vai ce amuzant e. Și am văzut comentarii cu conținut explicit sexual despre un simplu m i n o r. Nu e vina părinților. E vina oamenilor că încurajează așa ceva și susțin agresorii în loc să ia măsuri pt că li se pare amuzant

  Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: