Eu și telefonul meu suntem o FAMILIE! (Replică)

„Mama și copilul sunt o familie”, declară Doamna Țurcan din PNL. Această abordare, atât de evidentă pe care nimeni n-o poate ignora, a stopat promulgarea noțiunii de familie românească formulată ca compusă din un bărbat și o femeie, pusă recent în discuție la Parlamentul României. Parlamentarii, chipurile, trebuie să se mai gândească.
Ce ar însemna asta? E nevoie de prepararea unui teren favorabil pentru alunecarea așa zisei „familii” formate din două persoane de același sex (Homo, Lesbi) în sânul familiei românești? Există o presiune politică din exterior? Sau, numărul parlamentarilor care au învățat la școală pe note slabe, într-adevăr, e prea mare?
Probabil, și una, și alta. Hai, să le explicăm demnitarilor noștri că toate lucrurile din Lume se fac în doi. În doi! Că lucrurile sunt intime și sociale, complete și incomplete, contradictorii și complementare.
Să le explicăm aceste lucruri și prin cifre, 1-0-1, și prin structura echilibrelor: bărbat-0-femeie; complet (hetero, 95%) -0-incomplet (homo,5%); hetro (act contaductoriu)-0-homo (act complementar).
De asemenea, prin structura echilibrului de bază, general-0-particular: (bărbat-0-femeie) -0-(mamă-copil); (bărbat-0-femeie)-0-(bărbat-bărbat); etc., (1-0-1)-0-(1-1). O relație completă, este acea relație care dă viață, continuitate (Se FACE, se creează). Dacă relația e contradictorie, ea este generală, 1-0-1, conține sursa vieții (cea complementară e numai, 1-1,….). Asta e Familia (perechea), o noțiune socială, nu și intimă (cuplu) legată de poziția sexuală aleasă. Familia e celula vie a societății și reprezentată Sursa continuității României.
Nu e clar? Relația intimă dintre doi oameni nu poate fi afișată prin Lege de Stat. Această abordare (lege de stat) e eronată și poate fi promovată numai de acele state care operează cu limbi asimetrice, polarizate, deformate. În acele state „prospere”, prin limbile lor NU se formează un echilibrul psihic și logic natural, firesc. De aici, avem deformația relațiilor sociale. Asta se întâmplă din cauza lipsei din vocabularul lor a cuvinte perechi echilibrate, de tip: iubire-0-dragoste, resprect-0-stimă (traduceți în engleză,maghiară, rusă, etc.). Verificați: convingeți-vă că folosirea cuvintelor unitare e cauza depresiei și stresului, condiție activă (agresivă) de unitate politică, militară, luptă și dominație. Aici, lipsește sursa cunoașterii, 0, Originea ei. Centru nativ al echilibrelor create acolo, e 1-1 sau 1-0, în loc de 1-0-1.
( Limba română formează o altă psihologie, una divină prin taina limbii dacice transmisă din secole în secole. Prezența cuvintelor pare în această limbă e oriunde, în orice domeniu de creativitate, iar asta e capacitatea de a crea echilibre logice, pașnice, clare. Acest popor n-a cucerit pe nimeni, niciodată. Partea negativă a structurii simetrice a limbii române e lipsa Principiului logic indicativ de unitate a poporului.

Retrăim o criză de încredere. Se vorbește pe șleau și în Parlament, și la Bruxelles, și în Media. Oricare cuvânt are al său partener sinonim, care e operat imediat pentru a se pronunța o altă persoana din motive de sine popularizare. Se fac discuții în gol. Spectacol. Limbile asimetrice, polarizate (menționate mai sus), însă, nu au atâtea cuvinte împerecheate (sinonime sau complementare) și de aceea prin ele mai efectiv se găsesc soluții, mai practice, mai prospere, chiar dacă Principiul logic indicativ (vezi la sfârșit) e folosit intuitiv).
Acest concept (nu mai poate fi ascuns) e un generator spiritual și material, integrat. El arată că se naște o lume Nouă. Ea cere un salt al intelectului. Astfel, împerecherea e un proces natural, al vieții! Cuplarea mecanică, 1-1, e altceva. E stearpă!
(De aici, agresivitatea: USA „democratizează statele retardate”; Rusia are oriunde dușmani, iar ungurii se plâng că nu mai pot conduce Europa ca pe vremurile lui Sighizmund (Un parlamentar UDMR numără generațiile de la acel moment, își popularizează cercetările, speră că roata istoriei se va întoarce înapoi)).
E nevoie de susținut că intimitatea împerecherii nu se afișează social. Familia e o structură socială de bază: bărbat-0-femeie. În „familiile” non complete: mamă-copil, bărbat-bărbat; femeie-femeie, acest duh, 0, al „iubirii” e incomplet, 1-1. Relația lor e un cuplu, 1-1, non pereche, 1-0-1. Dragoste între cei doi poate și este, dar relația iubirii e altceva, ceva care e legat cu integritatea, Universul, divinitatea. Iubirea lipsește! Evident! Acel echilibru, 1-1, nu mai dă roade !!!!! Așa dar, dragii mei (5% din populație sunteți recunoscuți prin știință ca oameni normali, dar…), nu insistați precum că o prietenie intimă, un hobi, este o familie.
Bineînțeles, medicina face orice. Suntem, chipurile, CIVILIZAȚI. Însă, vom fi o civilizație de oameni naivi, dacă vom insista ca relațiile sociale, aplicând legi în domeniu intimității omului, să fie artificializate.

Atunci, echilibrul, natural-0-artificial, va fi adus în pragul APOCALIPSEI! Sexual, oamenii ar regresa în animale monstruoase (Vezi, cum prin Milano se opresc automobiliștii alături de româncele noastre, ziua în amiaza mare, și le propun sex pe bani. Sau, uite cum TV occidentale promovează „democratic” sexul în grup. Sau, chiar aici în România asistăm la profanarea culturii muzicale: vrei un clip celebru, muzică, iar în loc primești o demonstrație erotică scârboasă în care cântăreața obraznic își arată fundul vibrant pentru că fața ei e în afara ecranului. Și, nimeni nu te avertizează că poți avea un impact emoțional (greață și vomită). La un timp, era bun canalul ZU TV, dar și acesta, deja șchiopătează. Cine vrea să ne îndobitocească, oameni buni?).
Între libertate și haos, democrație și popor, la granița acestor două faze divizate (libertate-0-haos, democrație-0-popor), există un intelect, o Sursă a cunoașterii, Originea gândirii, o Măsură logică de nedepășit, 1-0-1. E timpul s-o însușim. Să aplicăm rațiunea.
Intuitiv, trei milioane de români au înțeles problema și au formulat-o prin iscăliturile puse pe altarul Parlamentului României, dar, cu părere de rău, acolo, preoții Credinței în rațiune nu au al său loc. Conduce altcineva…. (N-am avut bani să candidez și eu.)
Care din cititori poate, vă rog, invitații pe mândrii demnitarii, cei care se mai îndoiesc în faptul că familia românească trebuie să fie formată din un bărbat și o femeie, la „Centrul românesc de Știință și Cultură” sau la „Patriarhia Credinței în rațiune” (e o știință), ca să se mai consulte.
Eu și telefonul meu suntem o FAMILIE! Și, nu am nevoie de legi pentru al butona ziua sau noaptea…. Rog, să nu-mi afișați intimitatea prin lege! Legile de stat sunt faptice, născocite, iar cele de Raționament sunt în dezbatere continuă la „Centrul românesc de Știință și Cultură”. Veniți! Cultul dacic mai este viu și nu mai este nevoie de a copia legi de pe la străini. Instinctul și spiritualitatea românilor nu se supun Legilor de Stat. Rezistați presiunii politice a UE. Democrația nu e o stradă cu numai o direcție. Promovați FAMILIA!!!
Cred în Familia sfântă! Familia, formată din un bărbat și o femeie, e baza societății românești. Atât! Celelalte noțiuni, derivate de la familie, vin de la duhul rău, nefericit.
Înțeleg. Cei din minoritatea sexuală sunt oameni vii și ei. De aceea, Legislația română poate să le susțină dorințele aparte, dar, prioritate nu le putem da….Cuvântul familie e format istoric pe contradicții, iar cuvântul parteneriat – pe complementaritate. Coincid, faptic și prin raționament. Stânga nu poate fi confundată cu dreapta. Ar fi o prioritate.
Eros și Tonatos nu pot fi egalate și nici, măcar puse la una și aceiași masă. Democratic! Iar, mama și copilul – e divinitate, familie incompletă, fragment biologic al familiei! Copilul are și o legendă (fie și mincinoasă) despre Tată, pentru a păstra integritatea spirituală, intelectuală și socială a ambilor.
Așadar, ceea ce e social, familia, nu poate fi confundat cu cea ce e intim, o prietenie particulară fără viitor social. Asta e!
Rezistați!Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.