Bitdefender- Cel mai bun antivirus

Povestea porneste dupa 1989  cand Florin Talpes si sotia lui, Mariuca au pus piatra de temelie fondand Softwin. Din cauza atacurilor informatice din ce in ce mai dese asupra firmei, cei doi incep sa dezvolte soft-uri pentru a se proteja. Softuri pe care Florin Talpes le-a imprumutat si altor firme Romanesti si din afara. La putin timp, cei doi observa ca antivirusul lor, AVX este cel mai cautat produs al firmei.

Oficial, Bitdefender apare in 2001. Antivirusul devine primul din lume care ofera update inteligent, apoi primul care include un firewall.

Purtand steagul dacic pe post de sigla, Bitdefender se lauda ca vine din Romania. Steagul dacic protejeaza peste 500 de milioane de utilicatori de pe intreg mapamondul. Specialistii Bitdefender, sub sigla dacica sunt considerati cei mai buni luptatori impotriva amenintarilor informatice. Bitdefender eclipsand  binecunoscutii antivirusi Kaspersky, Eset, Symantec si multi altii.

Cele mai noi produse al razboinicilor daci este  Bitdefender Total Security Multi Device 2017, Bitdefender Internet Security 2017 si  Bitdefender Antivirus Plus 2017.

Bitdefender Total Security Multi Device este destinat tuturor device-urilor, fie telefon, iPhone sau tableta, si se poate instala pe maxim 5 dispozitive.  Blocheaza toate amenintarile electronice, faci banking și cumparaturi online dintr-un browser dedicat, care îti securizeaza tranzactiile pentru a preveni frauda. Iti pastreaza parolele, informatiile de card si orice alte date confidentiale într-un seif securizat pentru a putea fi accesate cu usurinta.

Phishing-ul sau orice alt tip de frauda online atunci cand faci cumparaturi, tranzactii bancare sau pur si simplu navighezi, nu trebuie sa reprezinte o amenintare. De aceea Bitdefender duce o continua lupta in stil dacic cu amenintarile informatice si ne asigura cea mai buna protectie intalnita vreodata.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.