Smart Nation

3 motive smart pentru a fi si mai smart.

Pasiunea pentru tehnologie nu se opreste niciodata la a fi la curent cu cele mai noi gadget-uri lansate sau la a-i admira pe inventatorii care imagineaza noi si noi tehnologii!

Smart Nation este platforma unde tehnologia va inspira pe voi toti. Sa va imaginati, sa inovati, sa creati!

Intra pe Smart Nation daca vrei sa fii informat in legatura cu noile gadget-uri, dar si pentru a putea afla cum functioneaza, ce fac si cum iti pot imbunatati viata de zi cu zi.

Descopera in sectiunea Digital Home cum poti deveni mai mult decat un consumator de tehnologie si cum o poti folosi pentru a lucra si mai mult pentru tine!

Intra pe Smart Nation daca vrei sa fii mereu conectat cu cele mai importante descoperiri si inventii contemporane, cat si pentru a afla chiar de la oamenii de stiinta si creatorii romani de tehnologie care le-au realizat cum s-au intamplat lucrurile in spatele usilor secrete ale laboratoarelor!

Descopera in sectiunea Inspiration Arena cum poti intelege ce impact au multitudinea de inovatii si inventii anuntate zi de zi la nivel global!

Si, daca ai intre 11 si 24 de ani, intra pe Smart Nation pentru a demonstra ca ideile tale despre aplicatii, gadget-uri, roboti sau jocuri extraordinare au sansa sa devina inventii revolutionare!

Descopera in sectiunea Tech School cele mai cool surse de inspiratie si invatare in domeniul tehnologiei!

Despre Tech School

Ai o idee care poate schimba lumea? Tech School este locul unde ideea ta poate prinde forma. Daca ai intre 11 si 24 ani, participa cu ideea ta la competitia de proiecte Tech School!

Noile tehnologii revolutionare nu se inventeaza intr-o secunda. Dar sunt imaginate intr-o clipa in care mintea zboara dincolo de posibil. In acest spirit a inceput Tech School. De la inspiratie la imaginatie ajungi cu viteza ideii. Iar Tech School este locul unde ideea ta poate prinde viata!

In cadrul Tech School ai atat de multe surse si resurse de inspiratie, incat iti va fi mai usor ca niciodata sa-ti vezi ideea conturata si, de ce nu, implementata. In Tech School vei gasi tutoriale din cele mai cool domenii ale viitorului de la dezvoltarea de aplicatii si digital media pana la game design, robotica si chiar pana la misterele astrofizicii! Mai mult decat atat, vei putea intra in dialog cu star-uri din stiinta si tehnologie care iti vor povesti despre proiectele lor si care te vor ajuta si te vor inspira pentru ca ideile tale pot schimba cu adevarat lumea!

De ce sa propui o idee?

Pentru ca tu vrei sa traiesti viitorul azi. Pentru ca teleportarea, robotii androizi sau hologramele nu mai sunt lucruri science fiction pentru tine. Pentru ca ai idei extraordinare despre cum poti schimba, prin tehnologie, viata de zi cu zi a oamenilor!

Google Nexus 7 2013 T-Mobile pre-order

 

 

 

 

1 Comment

  1. Marian

    Chiar atat de rau stai cu banii omule ?

    Reply

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.